Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mitől van meghülyültem?...

Ez mitől van meghülyültem? Kezdek félni!

Figyelt kérdés

Bevezető:

Régen nyugodt természetem volt, és barátságos, de még is kis csendes.

Utána jött az, hogy édesanyámnak a pasija volt a legfontosabb, sokszor ellettem küldve itthonról, előttem szexeltek, és még sorolhatnám, ez 13-17éves koromig volt.

16évesen megerőszakoltak.

Innentől még szarabb életem volt.

Anyagiak miatt is idegeskedtem az utóbbi időben, de már az mellékes, mert úgy se változik meg attól, hogy idegelem magam.

Ezen történések után megváltoztam, ami szerintem érthető is. Zárkózott lettem, nagy lett a pofám, akkor is megvédem magam mikor senki se támad. Most 20éves vagyok.

A lényeg:

Nagyon durván kitudok akadni, és bár kívülre nem mutatom, de belül vergődök, és alig tudom magam türtőztetni.

És nem mondom azt, hogy ez sűrűn előfordul, de szerintem ez egyszer sem normális, hogy például úgy fel tudom magam idegesíteni körülbelül a semmin, hogy képes lennék bárkinek neki menni, ha úgy szól hozzám az utcán.

Ettől függetlenül tényleg többnyire normális vagyok azokkal akiket már megismertem, és bízok bennük. Szóval ne azt képzeljétek el, hogy mindig ilyen őrült módjára viselkedek.

Olyan apróságokon kapok sírógörcsöt, hogy az nem igaz.

Például anyu vett 4ugyan azt a célt szolgáló dolgot, de kinézetre eltérnek, és nekem 3at mutatott meg, hogy válasszak, annyira egy se fogott meg de tudtam választani, utána megmutatta az övét és elment az egésztől a kedvem és már majd nem sírtam. És sose volt még ilyen, nem tudom miért csinálom ezt, úgy érzem nem vagyok normális:(

Hogy lehet hogy annyi mindent kibírtam, és most ilyen apróságoktól őrülök meg?

2011. okt. 12. 00:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sajnálom az eseted tényleg, de ettől te még nem vagy bolond, sztem amiket elmeséltél az elég ok arra, hogy most ilyen vagy. De most már gondolj arra, hogy felnőtt 20 éves csaj lettél, van párkapcsolatod, és még sok mindened lehet, nem veszítettél el semmit. Esetleg valami hobby? Képzeld én meg nyugis vok, és én is tudok mostanság sok kis apróságon szentségelni, meg időnként szeretek szó szerint megvadulni, és hülyülni mint egy állat, de oly módon, ami már nem illik már egy 20/F-hez x)

"Ettől függetlenül tényleg többnyire normális vagyok azokkal akiket már megismertem, és bízok bennük." - és ha újakkal is megismerkedsz azokkal is légy ilyen, persze akik megérdemlik.

2011. okt. 12. 02:16
 12/14 anonim ***** válasza:

ja meg

"Hogy lehet hogy annyi mindent kibírtam, és most ilyen apróságoktól őrülök meg?"

Kérdésedben ott van a válasz is "...annyi mindent kibírtam..." most tör ki belőled. :) előző voltam.

2011. okt. 12. 02:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást:) Hobbim nem igazán van, de unatkozni ettől függetlenül sose szoktam.
2011. okt. 12. 20:25
 14/14 anonim válasza:
Csinálj néha (minden nap) olyan dolgokat is, amikért "irigyelnéd magad", amivel el tudsz dicsekedni! Tegnap délelőtt nem ment a meló itthon, hát abbahagytam és elmentem futni a határba. Sütött a nap, nem fárasztottam ki magam, csak ahogy jól esett, lefeküdtem a fűbe...hazafelé pedig kicsit megizzasztottam magam... Éjjel a munkahelyemen akkora bakit csináltam, ami után máskor azonnal kiléptem volna. Most tök nyugodt maradtam kívül-belül és csináltam tovább a dolgom. Most jött az sms a váltómtól, hogy "a gépnek kutya baja". Megérte tegnap futni.
2011. okt. 14. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!