Más is fél a sötétben? Le lehet ezt győzni? 16/L
Tudom, szánalmas, de félek a saját lakásunkban! Azt képzelem, hogy valaki/valami ott van a sötétben, és tudom, hogy ez hülyeség, mégis rettegek... Mondjuk aludni még tudok, de amikor éjszaka felébredek, hogy ki menjek wcre, akkor már bajban vagyok, mert nem merek kimenni. Ha rá is veszem magam, akkor is rohanok. És a szívem is úgy dobog, hogy majd kiugrik a melkasomból.
A másik ilyen, amikor sötétben jövök haza, mindig azt hiszem, hogy egy részeg/elmebeteg gyilkos/pedofil követ. Pedig jó környéken élek, de mégis rohanva megyek haza.
Tudom ez kicsit gáz így 16 évesen. Mit tehetnék ellene??
Énis félek pedig fiú vagyok ez igy még gázabb :S szerintem a sok hülye fílmtől van... Én attól félek h ott van egy alien vagy vmi szörny és elakar kapni... Pedig a haláltól nemfélek :D érdekes
16/F
Én is nagyon félek a sötétben bár én csak 14 éves vagyok ez mégicsak furcsa.Este vcsak úgy tudok elaludni hhogy a laptopom föltöltöm 50%-ra(kb 1 óra múlva lemerül és kikapcsol) elíndítok egy filmet kifordítom a szob felé,bekapcsolva hagyom a mobilom, befordulok a falhoz , úgy próbálok helyezkedni ,hogy szinite csak az orrom legyen kint, átölelem a plüssállatomat és rinatózok....:D tudom ez nemnormális de hát nagyon félek...
+Kedden és Csütörtökön edzésről sötétben jövök ha a földúton ahol nincs világítás és iilyenkor gyakran már le van merülve a mobilom és világítani sem tudom...múlthét óta inkább körbe járok(+1,5 km) nem a földúton ugyanis történt velem olyan hogy nagyon mentem haza és hallottam hogy valami mocorog a nagy fűben és kiugrott onnan két nnagy róka és előttem az úton kb 5 méterre verekedtek...morogtak harapták egymást gurultam össze vissza...az volt a szerencsém hogy épp arra biciklezett egy srác aki elkergette őket pedig ő is félt tőlük :D bolond élet
Ám a leírásodból nem derül ki hogy lány vagy-e de szerintem igen..(ugyannis félsz a pedofiloktól)szerezz be egy világító valamit..akár egy kislámpát vagy a szobádba egy világító plüssállat is jó.nekem is van egy világító macim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!