Megbolondulok az egyedülléttől, mit tegyek?
"Megbolondulok az egyedülléttől, mit tegyek?"
Megbolondulni az egyedülléttől nem lehet, csak ha az extrém mértékű. Pl. ha magánzárkában töltesz több hónapot, attól be lehet csavarodni, de attól, hogy nincs barátnőd, nem igazán. Még az is több a semminél, hogy itt kommunikálsz néhány idegennel. A becsavarodástól már annyi is megment, ha mondjuk időnként beszélsz a boltban, a postással stb. Nem véletlen, hogy a magányos öregek ilyen helyeken mesélik el az életüket.
"Szeretnék barátnőt,de nem megya kezdeményezés. Nem tudom,mit mondjak."
Ezt a "randizás" témakörben kérdezd. A nagy titok egyébként az, hogy nincs titok. Megszólítasz egy lányt akármilyen béna ürüggyel. Ekkor vagy vonzónak talál, vagy nem. Ha nem, akkor lepattint, függetlenül attól, milyen nagyszerű szöveged van. Ha igen, akkor örül a szerencséjének és nyökögős, ügyetlen kis párbeszédetek 1-2 perc alatt átmegy folyékony beszélgetésbe, és végül kapcsolattá fejlődik néhány találkozás alatt. Igazából minden eldől pár perc alatt, az "udvarlás"-ként ismert szakasz csak arról szól, hogy a két fél teszteli, hogy a kezdeti intuíciója helyes volt-e (általában igen).
Szia!
Többen is jó tanácsokat adtak Neked.Én is azt tudom mondani,hogy az első dolog amit meg kell tanulnod,hogy egyedül is tudj laza,vidám és boldog lenni.Furának tűnhet,de a nőknek nem az kell,hogy lássák,mennyire szar az életed nélkülük.Pont fordítva:akkor vonzódnak majd hozzád,ha látják,hogy nélkülük is elboldogulsz,izgalmas,aktív életed van.Szóval először ezekre a dolgokra törekedj:
-légy sikeres a munkádban/tanulmányaidban
-légy önellátó (mosás,főzés,takarítás,stb.)
-legyen hobbid
-sportolj
-fejleszd a külsőd,légy igényes
-fogalmazz meg pozitív célokat,és mindennap tegyél értük
Ha mindezeket megteszed,az önértékelésed is lassan fejlődni fog.Ódákat tudnék zengeni a csajozás fortélyairól,de itt nincs elég hely.Ha kérdésed van,küldj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!