Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megbolondulok az egyedülléttől...

Megbolondulok az egyedülléttől, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régóta nincs senkim. Nem merek kezdeményezni,a magánytól majd esezmemet vesztem. Szétrobban a fejem rögtön. Szeretnék barátnőt,de nem megya kezdeményezés. Nem tudom,mit mondjak. Félek,diliház lesz a vége,ha továbbra sem sikerül.
2011. okt. 5. 15:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Oké,de még a kapcsolatfüggés is jobb,mint az egyedüllét.
2011. okt. 12. 15:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Aki egyedül nem tud boldog lenni, az párkapcsolatban sem lesz az, mert el fogja rontani a kapcsolatot. Ez biztos.
2011. okt. 12. 16:23
 13/23 A kérdező kommentje:
Megpróbálok egyedül is boldog lenni. Aki majd be akar csatlakozni az életembe,az úgyis meg fogja tenni.
2011. okt. 12. 16:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez a jó hozzáállás. Járj társaságba, közösségekbe (itt nem a szórakozóhelyekre gondoltam elsősorban), ne csak a TV meg a számítógép előtt ülj.
2011. okt. 13. 11:00
 15/23 A kérdező kommentje:
Azon leszek. De itt,ahol laokm,nem igazán van ismerkedési lehetőség. Sebaj! Most boldog vagyok:)
2011. okt. 13. 16:38
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne ismerkedési célból menj, hanem csak a közösség miatt, hogy legyenek körülötted emberek. Nem tudom, mi van ott, vagy mi nincs ahol laksz, önkéntes munka, kiránduló csoport, énekkar, barkácskör, bármi amihez kedved lenne.
2011. okt. 13. 19:17
 17/23 A kérdező kommentje:
Tudomásom szerinte egyik sem található itt.
2011. okt. 14. 08:06
 18/23 anonim ***** válasza:

"Megbolondulok az egyedülléttől, mit tegyek?"

Megbolondulni az egyedülléttől nem lehet, csak ha az extrém mértékű. Pl. ha magánzárkában töltesz több hónapot, attól be lehet csavarodni, de attól, hogy nincs barátnőd, nem igazán. Még az is több a semminél, hogy itt kommunikálsz néhány idegennel. A becsavarodástól már annyi is megment, ha mondjuk időnként beszélsz a boltban, a postással stb. Nem véletlen, hogy a magányos öregek ilyen helyeken mesélik el az életüket.

"Szeretnék barátnőt,de nem megya kezdeményezés. Nem tudom,mit mondjak."

Ezt a "randizás" témakörben kérdezd. A nagy titok egyébként az, hogy nincs titok. Megszólítasz egy lányt akármilyen béna ürüggyel. Ekkor vagy vonzónak talál, vagy nem. Ha nem, akkor lepattint, függetlenül attól, milyen nagyszerű szöveged van. Ha igen, akkor örül a szerencséjének és nyökögős, ügyetlen kis párbeszédetek 1-2 perc alatt átmegy folyékony beszélgetésbe, és végül kapcsolattá fejlődik néhány találkozás alatt. Igazából minden eldől pár perc alatt, az "udvarlás"-ként ismert szakasz csak arról szól, hogy a két fél teszteli, hogy a kezdeti intuíciója helyes volt-e (általában igen).

2012. márc. 12. 05:50
 19/23 Tyler913 ***** válasza:

Szia!

Többen is jó tanácsokat adtak Neked.Én is azt tudom mondani,hogy az első dolog amit meg kell tanulnod,hogy egyedül is tudj laza,vidám és boldog lenni.Furának tűnhet,de a nőknek nem az kell,hogy lássák,mennyire szar az életed nélkülük.Pont fordítva:akkor vonzódnak majd hozzád,ha látják,hogy nélkülük is elboldogulsz,izgalmas,aktív életed van.Szóval először ezekre a dolgokra törekedj:

-légy sikeres a munkádban/tanulmányaidban

-légy önellátó (mosás,főzés,takarítás,stb.)

-legyen hobbid

-sportolj

-fejleszd a külsőd,légy igényes

-fogalmazz meg pozitív célokat,és mindennap tegyél értük

Ha mindezeket megteszed,az önértékelésed is lassan fejlődni fog.Ódákat tudnék zengeni a csajozás fortélyairól,de itt nincs elég hely.Ha kérdésed van,küldj privit.

2012. márc. 19. 13:05
 20/23 anonim ***** válasza:
nagyon hasonló helyzetben voltam énis, amikor annyi voltam mint te. Tényleg bele kell ölnöd valamibe az energiádat, nekem a munka segitett. Igen, munkamániás voltam akkor, de segitett. Tényleg először egyedül próbálj meg boldog lenni először.
2012. márc. 19. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!