Paranoid tuneteim vannak? ( Reszletek lent. )
tegnapelott hajnali otkor arra ebredtem h valaki maszkal az erkelyemen es leseget be a szobaba. pont nyitva felejtettem az erkelyajtot. tobbszor visszatert, csak akkor mertem felugrani, rakiabalni es odarohanni h bezarjam az ajtot, mikor mar bedugta a fejet.
tegnap ejjel pont ugyanabban az idoben megint felriadtam iszonyatos panikban, levegot kapkodva, eros gyors szivveressel. nem tudom h almodtam, vagy halucinaltam-e, de ugy lattam, es hallottam, mintha megint valaki, valakik lennenek az erkelyemen. mivel zarva volt az ajto, kis batorsaggyujtes utna odamantem, h megnezzem valojaban mi van, es senki nem volt ott.
rettenetesen felek azota, napkozben tobbszor beugrik a kep ahogyan a hajnali latogatom bedugja a fejet az ajton, es ugyanazt a panikot erzem, mint amikor megtortent.
hogyan tudnam ezt szakember segitsege nelkul feldolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!