Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Paranoid tuneteim vannak? (...

Paranoid tuneteim vannak? ( Reszletek lent. )

Figyelt kérdés

tegnapelott hajnali otkor arra ebredtem h valaki maszkal az erkelyemen es leseget be a szobaba. pont nyitva felejtettem az erkelyajtot. tobbszor visszatert, csak akkor mertem felugrani, rakiabalni es odarohanni h bezarjam az ajtot, mikor mar bedugta a fejet.

tegnap ejjel pont ugyanabban az idoben megint felriadtam iszonyatos panikban, levegot kapkodva, eros gyors szivveressel. nem tudom h almodtam, vagy halucinaltam-e, de ugy lattam, es hallottam, mintha megint valaki, valakik lennenek az erkelyemen. mivel zarva volt az ajto, kis batorsaggyujtes utna odamantem, h megnezzem valojaban mi van, es senki nem volt ott.

rettenetesen felek azota, napkozben tobbszor beugrik a kep ahogyan a hajnali latogatom bedugja a fejet az ajton, es ugyanazt a panikot erzem, mint amikor megtortent.

hogyan tudnam ezt szakember segitsege nelkul feldolgozni?

2011. okt. 3. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az öndiagnózis nem működik, pláne ha tényleg hipochonder vagy...
2011. okt. 4. 23:37
 12/14 A kérdező kommentje:
akkor is, ha tényleg csak az van, hogy egyszer hallucináltam, a megtörtént eset után? majdnem teljesen biztos vagyok benne, h az első valójában megtörtént. addig teljesen biztos is voltam a valóságosságát illetően, amíg először tényleg nem hallucináltam. azért nem vagyok biztos az elsőben, mert megingatott a valódi hallucináció.
2011. okt. 4. 23:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pszichológus se pszichiáter de ha poszttraumás stresszed van is ki kell kezeltetned.
2011. okt. 4. 23:51
 14/14 A kérdező kommentje:
utánaolvastam a poszttraumás stressznek. igényelném, hogy valakivel rendesen átbeszélhessem. csak nem nagyon van kivel. nem tulajdonítanak neki akkora jelentőséget. már lehet h unja is, akinek elmondom. biztos használna, ha egy komolyabb haveromat megkérném h szánjon rám időt.
2011. okt. 5. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!