Okozhatja rossz nevelés azt, hogy valaki nehezen tudja magát megvédeni és állandó önbizalomhiánnyal küzd vagy genetikai és ez a sorsa?
Én se tudom, hogyan védhetném meg magam ebben a helyzetben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..
Nem elég, hogy nélkülözok, még bántalmaznak is miatta, sőt kétségbe is vonják a nélkülözés tényét.
Hát már én is meg akarok halni.
Nem tudom, hogy védhetnem ki a bantasokat.
Engem is rengeteget krgattak, régen külső miatt is, sokszor el sem követett dolgok miatt büntettek, maximális és másokat túlszárnyaló teljesítményért is csak a fitymálást kaptam, felnőttektől is, úgyhogy elég agresszív lettem sajnos, tényleg sokszor teljes gőzzel támadok vissza ártatlanabb dolgokra is,
meg sikerült kialakítanom egy vakmerő és nagypofájú megközelítést mindenre, engem a nagy állatok, a késes mitugrészok, a mumus oktatók csak hergelnek, mindig beugatok valamit, a férfiakat percek alatt meghódítom, extravagáns vagyok és feltűnő nő...
De valójában már attól is szorongok, ha a pizzériával kell telefonálnom, mielőtt beleszólnék a telefonba, kiver a víz, arról nem is beszélve, ha mondjuk a főbérlőnek kellene valamit mondani, és semmi védelmi eszközöm nincs arra, hogy ne zökkentsenek ki a pszichésen agresszív emberek. Össze kell szednem magam hogy kimenjek az utcára, és görcsölök, ha beszélgetésbe kell elegyedni valakivel. Ha van bérlőtársam, mikor hallom, hogy kinn van a konyhában, mikor inni akarok egy pohár vizet pl., inkább megvárom, hogy bemenjen a szobájába, mert szarul érzem magam attól, hogy meg kell szólalni és mondani kéne valami normálisat. Még akkor is zavarban vagyok, ha a kedvesem hív fel telefonon és megkérdi, milyen napom van, nem tudom, mit kéne mondanom, miről kéne beszélgetnem, nem tudok megnyikkanni, pedig ez személyesen nincs így.
:S
a bántalmazások, üvöltözések, bűntudatkeltések.
ezt kb. tuti, hogy eltanultad otthonról
Van remény!
Szerintem olvasd el a Dianetika könyvet vagy nézd meg a dvd-t és megtalálod a választ a kérdésedre és a megoldást is.
Nekem rengeteget segített!!
A Mérgező szülőket, a Szavakkal verve könyvet és a Trauma és gyógyulás könyvet olvasd!
ezek nem vallási könyvek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!