Ez már depressziónak számít?
Már egy ideje(kb. 1,5-2 éve) semmi sem okoz örömet nekem, nem tudok örülni semminek és haszontalannak, feleslegesnek érzem magam, állandóan rossz kedvem van, nem járok sehova, kerülöm az embereket (és ez miatt már a barátaim is elfordultak tőlem). Legszívesebben állandóan aludnék. Most nyáron elkezdtem cigizni meg inni, ez egy kis időre lenyugtat de hosszú távon nem jó. Mit csináljak?
18/f
Szerintem igen.
Foglald le magad valamivel, járj ki emberek közé, nem alvásból áll az élet. Keress egy hobbit vagy valami. Ez nem normális dolog.
Nos, ez az egész honlap teljesen anonim eszmecserét tesz lehetővé, szóval nincs mitől tartani.
Nem mondom, hogy én (vagy a válaszolók közül bárki) meg tudná oldani a problémát (hiszen Tiéd a cselekvés lehetősége), de több szem többet lát, ne feledd! :)
1,5-2 év az elég sok idő...meddig akarod még halogatni?
előbb-utóbb muszáj lesz lépned. És hidd el, jobb előbb! (ezt sajnos tapasztaltam, hasonló problémával kapcsolatban, én a saját káromon tanultam, te tanulhatnál máséból...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!