Mit mondjak anyámnak?
Én is hasonló helyzetben voltam/vagyok!Én is gyűlöltem suliba menni mert örökké cseszegettek a tanárok,az oszt.társak kész dedó,és nem bírtam idegileg!Aztán anyám döntése nélkül ott hagytam a sulit!(Persze te ne ezt tedd!Valahogy old meg egyedül hogy magántanuló legyél!Bár ahoz nem tudom mi kell!Vagyis csak annyit hogy különös okok miatt lehet csak az vki!(Én is az akartam lenni!)Ha anyud nélkül nem lehetsz magán tanuló akkor legalább a pszihiátert intézd el!(Akkor már előrébb vagy és jobban leszel!)Ahoz nem kell a beleegyezése hogy kezeltesd magad!...Jelenleg én még nem jutottam el psziho dokihoz de nekem is kéne már mennem!Csak halogatom!Amúgy dettó én is olyan viszonya vagyok anyámmal mint te!(apummal elváltak!)20év alatt tönkre mentem mellette!:-S
Ne kérd a véleményét,ha tudod hogy ellenzi amit szeretnél!Légy ,,önálló"!
Remélem picit segítettem!?Fel a fejje!Az öngyilkosságon pedig ne gondolkodj!!!Nem ér annyit!
Kolompár Úr!
Nem minden suliban van!...
Úgy látom mindennel és mindenkivel bajod van. Akkor ez nem azt jelenti, hogy a fejedben nincs igazán rend? Mielőtt a sulit otthagynád, a pszichológussal kellene megtanácskoznod a dolgot. Ha még gyerek vagy, akkor a körzeti gyermekorvos adhat beutalót a gyermekpszichiátriára.
Hidd el, nem az iskolatársaiddal, a tanárokkal, az emberekkel, nem édesanyáddal van baj, hanem veled. A te fejedben kellene rendezni a kusza gondolatokat, hogy kibékülj a világgal, és önmagaddal. Ha a körzeti gyermekorvos is javasolja a pszichiátert, akkor édesanyád is biztosan belátja, hogy tényleg ez lenne számodra a kiút a gödörből.
Látom, nem hiszel nekem. Akkor másképpen kérdezek. Mondd csak! Van-e világon csak egyetlenegy ember, akivel jóban vagy, akivel meg tudod beszélni a gondjaidat, akiben megbízol, akit szeretsz, s aki viszont szeret? Mert ha nincs egy ilyen ember sem, akkor a hiba nem a környezetedben keresendő, hanem nálad.
Az már fél gyógyulás lenne, ha elismernéd, bevallanád önmagadnak, hogy valami nálad nem stimmel. Valamiért sündisznóállást vettél fel, nem engedsz közel magadhoz senkit, mert haragszol a világra. Ebben tudna segíteni a pszichiáter, hogy közösen kibogozzátok a szálakat.
Ettől még nem vagy te elmebeteg, vagy bolond. Az ember lelke ugyanúgy megbetegedhet, mint a teste. Érzékeny vagy és sebezhető, mint mindenki. Fogadd ezt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!