Néha padlót fog a hangulatom. Mit tegyek?
Sziasztok!
Szóval alapjáraton teljesen rendben vagyok. Vannak céljaim, teszek értük, csinálom a dolgom, sport megvan, barátnő jó lenne de még nincs, általában pörgős az életem, nem unatkozok.
Viszont van olyan hogy (mindenféle előzmény nélkül) néha padlót fog a hangulatom, szar lesz a kedvem meg az önbizalmam meg ilyenek (alapjáraton ezek rendbe vannak)
Ez havonta néhányszor előfordul, nem tart tovább néhány napnál. Ilyenkor kellene valami (valaki?), ami megmotiválna egy kicsit. Tippek?
Az értelmes válaszokat előre köszönöm.
(26/Pasi, egyedülálló, 0 haver, munka megvan, már nem lakok otthon, hobbi is van.)
Új barátok? Már 2 éve lediplomáztam és a szociális életemnek azzal kb vége is lett. Addig se volt sok, de most abszolút nincs. Edzésen mondjuk szólunk pár szót egymáshoz a többiekkel, de ennyi. kollégák nagy része 5-10 vagy több évvel idősebbek. Fogalmam sincs honnan szerezzek haverokat. bulizni nem szoktam, éjjel alszom és utálom a cigifüstöt.
Nem tudom milyen hobbi kellene ahol ismerkedni is lehet...
alapból ilyen kockulós dolgaim vannak, sokat olvasok, meg az edzés de oda nem dumálni megyek.
"Én megmotiválhatlak, ha gondolod :DDD(ezt olyan aranyosan írtad:))"
ha csaj vagy, akkor gyere ide és adj 1 puszit :)
"Viszont van olyan hogy (mindenféle előzmény nélkül) néha padlót fog a hangulatom, szar lesz a kedvem meg az önbizalmam meg ilyenek (alapjáraton ezek rendbe vannak)"
Leeső vércukorszint? Fáradtság? Kiszáradás? Kellemetlen élmény? Mindenkivel előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!