Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon aggódom! Mit csináljak...

Nagyon aggódom! Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Egész nyáron nem találkoztunk, csak most pár napja. Mivel imád enni, vittem neki a kedvenc sütijéből, de mikor meglátta, olyan arcot vágott, mintha a vágóhídra készülne. Megkérdeztem, hogy mi a baja, és azt mondta, hogy mostanában nem bír enni semmit, és ő sem érti, hogy miért, és nem direkt csinálja. Gyakorlatilag energiaitallal, és kávéval tartja fenn magát nap mint nap, mert egy falat sem megy le a torkán már vagy 4 napja. Mondtam neki, hogy ez nem jó így, és, hogy miért nem vesz erőt magát. Azt mondta, hogy nem megy neki, egyáltalán, és ő is kétségbe van esve. Anorexia felé indult el? :( Nem hazudott, biztosan, mert nem szokott, és tudja, hogy az ilyen nem játék. És még "divatból" se akarna az lenni, mert ő nem ilyen ember. Voltak már vele problémák, pl. 3 éve vagdossa magát, de ez már olyan "megszokott" dolog...El is ment pszichológushoz, de egy hónap után otthagyta, mert azt mondta, h csak ront a helyzeten. Tudom, hogy nagyon nem jó neki az élete, de sok ideig nem foglalkoztam vele. Azért nem eszik, mert nyáron nem vagdoshatta magát, és így vezeti le a felgyülemlett feszültséget? És imádott enni, é s ilyen gyorsan megváltozik ez? Nem értettem...Most elvileg úgyvan, hogy megint elmegy pszichológushoz, de szerintem csak próbálkozik, megint ott fogja hagyni...Voltak még dolgai, de ennyire nem megyek bele. Mi történt vele? :( Hogy segítsek neki? Lécci adjatok értelmes válaszokat, mert ilyennel még nem találkoztam. :(
2011. aug. 30. 17:19
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ahogy írtam,ez csak egy feltételezés.Sajnos ez is megeshet.Rólam egyik barátnőm sem tud azóta.Most iszonyatosan meghíztam.Próbálok újra lefogyni.Borzasztóan érzem magam.Szívesen meghallgatnám az egész történetet a barátnődről.És nagyon szívesen segítenék.
2011. szept. 3. 22:47
 12/12 A kérdező kommentje:
Írj privátot az e-mail címemre, és beszélhetünk.
2011. szept. 3. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!