Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Amióta láttam egy igazi egeret olyan erős lett a fóbiám, hogy a számítógép egér látványát sem tudom elviselni. Ezért elraktam és azóta csak billentyűzetet használok. Ti mit tennétek a helyemben? Mit csináljak?
2011. aug. 25. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:

EZ nagyon nem normális!

Ha a számítógép egeret mondjuk kutyának hívnák, akkor nem lennél rosszul tőle. Ezt bemesélted magadnak, hogy minden, ami egér az rossz. De most őszintén: miben hasonlít a szgép egér az élőhöz? Max. az alakot lehet belemagyarázni.

Egyébként, ha annyira nem bírod látni az "egérre hasonlító egeredet", akkor vegyél pl. ilyet:

[link]

[link]

2011. aug. 25. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Kedves válaszoló!

Egy fóbiásnak hiába magyarázod,hogy a félelme alaptalan, és ha a félelme tárgyát mondjuk majomnak hívnák, stb. Ez a fóbia. Olyasmi,mint a pánik. Kezelni kell.És lehetőleg pszicho akárkinek. Hozzáértőnek. A fóbiát egyébként szoktatással gyógyítják. De együtt is lehet élni vele. Ez jelenleg a kérdezőn múlik. Zavarja e ez a fóbia annyira, hogy orvoshoz menjen? Ha ugy gondolja, hogy maga is megbírkózik vele, csinálja. Ennyi.

2011. aug. 25. 23:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Jut eszembe: egy kis egérke sokkal helyesebb, mint egy lezsugorított elefánt. Gondolj csak a "Tom és Jerry" nagysikerű rajzfilmre.
2011. aug. 25. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!