Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontin után egy-két sör?

Frontin után egy-két sör?

Figyelt kérdés

Délelőtt 11-kor bevettem egy 0,25-ös Frontint. Így az egész napos meleg után most már szívesen meginnék egy-két jó hideg sört. Nem szedem rendszeresen már jó ideje. Viszont nem is vagyok az a "gyógyszerre ivós" ember. De bajt sem akarok magamnak.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2011. aug. 24. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Igyál egy-két alkoholmentes sört, én is így csináltam, amíg Frontint szedtem.

Ez a módszer bevált.

Nem mertem soha alkoholt ráinni, de nem is hiányzott.

Max. egy gyümölcsös sört kívánok meg a melegben, de az is 2%-os alkoholtartalmú, és jelenleg semmilyen gyógyszert nem szedek.

2011. aug. 24. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan megihatsz már egyet! Egészségedre!
2011. aug. 24. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ahogy a legkisebb pszichotikus tünetem megjelent, és frontint kellett szednem, azonnal leraktam a cigit, és a piát. Ennek 20 éve. Azóta tünet zéró. Pia zéró. Cigi zéró.

De te természetesen kísérletezhetsz még egy darabig...

2011. aug. 25. 00:14
 4/5 A kérdező kommentje:

25 éve "kísérletezem"... orvosokkal, gyógyszerekkel...

Csak néha szeretnék már normális életet élni, mint mindenki más. Nem vagyok sem alkoholista, sem egyéb...

Természetesen egyetértek azzal, hogy semmi káros szenvedély. De nem vagyok biztos benne, hogy csak ezeken múlik...

Egyébként köszönöm segítő szándékú és megtisztelő válaszát.

2011. aug. 25. 00:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdző!

Cigi, és pia nélkül lehet normális életet élni. Ma már mindenki elfogadja, hogy sem nem cigizek, sem nem piálok. Soha,semmilyen alkalommal, vagy indokkal. Akár a majmok, vagy az elefántok.

2011. aug. 25. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!