Nyugtató vizsga előtt?
Nagyon nagyon izgulós vagyok, szó szerint rosszul leszek (hányinger, és ami rosszabb: hasmenés), próbáltam már mindent, hogy lenyugtassam magam ilyenkor, de egyszerűen nem megy... Ittam vizsgák előtt nyugtatós teakeveréket is, de nem segít.
Múltkor vettem be egy szem xanaxot, és tök jól voltam tőle, nem voltam álmos, tudtam gondolkodni stb.
Szerintetek jó ötlet, ha minden nehezebb vizsga előtt veszek be nyugtatót, ugye nem lesz ebből baj?
Barátnőm szedi, és iszonyosan fáradt tőle, azonban a legrosszabb azóta rosszul is teljesít. Nem stresszel de nem is megy úgy ahogy kéne! Az összes vizsgája 3-as lett pedig tudta de ott eszébe se jutott meg semmi!
Fogamzásgátlót szedők pedig ne szedjék semmiképp hacsak nem akarnak babát mellé!
Én magnéziumot szedtem jóval a vizsga előtt mindennap és tünetmentes voltam. Semmi idegeskedés.
Az előttem szólóhoz:
Magnézium. Sportoló vagyok (félig hobbi félig megfelelési kényszer). Sokszor voltam ideges, és mikor egy új sportágban akartam teljesíteni jól (izgultam eléggé), bevettem egy magnéziumot, és sokkal jobb volt minden, nem izgultam, nem paráztam, és még a hiperaktivitásom is elmúlt! Pedig az egész suli előtt teljesítettem! (8 osztályos gimnázium... sokan voltunk...)
Másik, egy jól bevált nyugtató a hiperaktivitásom ellen, és a tesóm idegessége ellen is bevált a Citromfű-nyugtató. Unikornis vagy Benu gyógyszertárban kapható!
További sok sikert!
Cppxy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!