Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az, hogy örülök...

Miért van az, hogy örülök mások halálának?

Figyelt kérdés

Nem mostanában kezdődött, gyerekkorom óta ez van.

Pl. TV-ben bemondják hogy egy ámokfutó 70 embert lelőtt, vagy lezuhant egy repülő és sokan meghaltak, én örülök neki. Ez nekem örömforrás, jobb lesz a hangulatom, feldobódok.

24, férfi

2011. aug. 20. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Annak örülsz, hogy nem Te haltál meg. Még egy darab ideig...
2011. aug. 20. 22:53
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

De miért ?

Te is meg akarsz halni ?

2011. aug. 20. 22:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz fordultál már? Szerintem ez nem normális dolog. Remélem azért te nem akarsz másokat megölni. Élveznéd azt is?
2011. aug. 20. 22:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ennek köze nincs ahhoz, hogy mások haltak meg és nem én, és örülök az életemnek.
2011. aug. 20. 22:55
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
Ne örülj, ettől még nem marad több kaja neked... :-)
2011. aug. 20. 23:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"ennek köze nincs ahhoz, hogy mások haltak meg és nem én"

-hogy a viharba ne lenne köze! fordított esetben nem örülnél.Na.

2011. aug. 20. 23:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Rákérdezhetek? Temetkezési vállalkozó vagy!
2011. aug. 20. 23:09
 8/10 anonim ***** válasza:
59%

Te beteg vagy, hogy örülhetsz annak ha más meghal??????

gondolkodj már 24 éves fejjel hogy mi is történik mikor egy ártatlan ember meghal, mennyi ember megsiratja, mindent amit felépített, azt elveszik tőle .... ha te meghalsz, milyen érzés lenne ha mindenki röhögne a temetéseden??

EMBEREK AZÉRT KAPTATOK AGYAT HOGY GONDOLKODJATOK, NE BÁNTS MEG MÁSOKAT OK NÉLKÜL SE TESTILEG SE ÉRZELMILEG!!!!!! CSAK GONDOLD A HELYÉBE MAGAD, ennyi a megoldás.. remélem segítettem.

2011. aug. 22. 01:42
 9/10 anonim ***** válasza:
27%
Én is örülni szoktam. Nem kárörvendek vagy ilyesmi, egyszerűn viccesnek tartom. Az sem hatna meg ha a rokonaim halnának meg, igazából könnyebb is lenne az életem nélkülük. Szoktam rajta gondolkodni néha én is, hogy mitől lehet ez (nem zavar, csak azért mikor látja az ember, hogy egyedül van valamivel, elgondolkodik), de nem tudok semmi KONKRÉT dolgot mondani, hogy na ezért. Mindenesetre nekem meg az olyan dolgok nem okoznak örömöt, mint pl ha valakinek gyereke születik,, megházasodnak meg ilyenek, ezeknek látszólag mindenki nagyon szokott örülni, de engem meg csak hidegen hagy. Azt nem mondom, hogy örüljön mindenki annak ha meghal valaki, de azt nem értem, ha idegenekről van szó, akkor abban mi akkora tragédia, azt meg pláne nem, ha olyan ember hal meg akit valaki nem szeretett, akkor az az illető miért nem örül neki, meghalt, nincs vele több gond alapon... Na mindegy, a lényeg hogy ezt így én sem tudom hogy miért van ez. (Nekem sem most kezdődött amúgy.) 20n
2011. aug. 22. 04:25
 10/10 anonim ***** válasza:
24%
Azért van, mert neked a halál csak egy szó.Meghaltak az is. Egyfajta helyzetjelentés. Mennyire röhögnél, ha egy nagyon közeli szeretted a kezeid közt halna meg és látnád ömlik belőle a vér, lassan szenvedve a kezeid közt kileheli a lelkét. Tuti nem kapnál röhögőgörcsöt.
2012. jan. 12. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!