Önbizalom hiányát hogy lehet pótolni?
Nem tudom. En is igy vagyok.
Lehet súroljuk a depresszió határait. Önbizalmam nekem is nulla, pedig valamikor volt. Próbálkoztam különbözö olvasmányokkal, hátha segítenek.
Mondjuk nálam az is rátesz egy lapáttal, hogy általában egyedül vagyok. Már kedvem sincs emerek közé menni. Te hány éves vagy?
Megkeresed azokat a dolgokat amik miatt szerencsétlennek érzed magad, amiket nem szeretsz magadban, és kijavítod azokat.
Teszem azt önbizalom hiányos vagy a külsőd miatt, mert mondjuk kövérnek érzed magad. Akkor tegyél ellene, kezdj el edzeni, normálisan étkezni, fogyj le.
Ha mondjuk nincs munkád, szerezz. Ne az érdekeljen, hogy az milyen munka, csak csinálj valami, mindenki elkezdi valahol.
Ha nincsenek barátaid, iratkozz be valahová, egy tanfolyamra vagy akárhová ahol lehet emberekkel ismerkedni.
Stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!