Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Válhatok "gyakorikérdések.hu"...

Válhatok "gyakorikérdések.hu" függővé?

Figyelt kérdés
Alig várom, hogy bejelentkezzek, és lássam az új kérdéseket, vagy hogy mi történt a válaszaim hatására. Ez nevetséges! Függő lettem?
2011. aug. 12. 15:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Dettó :D Párom mindig nyaggat, ha kérdezek tőle vmit, hogy tegyem fel inkább itt :D
2011. aug. 12. 18:21
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, összességében akkor megnyugodtam. Ha van más programom, akkor nem akarok mindenáron belépni, de ha van egy kis időm, és bekapcsolom a gépet, akkor nem bírom ki, hogy ne nézzek rá. De akkor ez még nem vészes, ha jól értem. Örülök, hogy nem vagyok egyedül. :)

Bocsi hogy ide raktam, a számtech-be rakhattam volna még vagy az egyébbe talán, de gondoltam itt vannak olyanok, akik komolyan veszik a kérdést.

Szóval köszi még egyszer a válaszokat! :)

Ha van még komment, azért írhattok, rá-ránézek még... jó, tudom, csak ha nincs más dolgom. :D

2011. aug. 12. 19:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok :) Hasznosabb, mintha facebook függő lennél. Én rengeteget tanultam már innen, ez egy nagyon jó oldal! Napi 20-30* nézem az biztos, általában a tudományos rovatot :D
2011. aug. 13. 14:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz! :))
2011. aug. 13. 20:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Gyakran járj fel oda! Nekem sikerült.
2012. febr. 9. 22:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Az vagyok már 6 éve
2016. jún. 24. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!