Éjszaka felébredek és nem tudom, hol vagyok. Történt már hasonló valakivel?
A suliban sokat stresszeltem különböző okok miatt (11-es voltam). Akkoriban nem aludtam jól és előfordult, hogy felébredtem az éjszaka közepén, és egyszerűen nem tudtam, hol vagyok. Általában vaksötét van a szobámban, mert csak úgy tudok elaludni, szóval a látásomra nem hagyatkozhattam.
Mindenféle megfordult a fejemben, például hogy bezártak egy idegen helyre, stb. és úgy éreztem, megfulladok a sötétségben. Elindultam és tapogatózni kezdtem, mert az sem jutott eszembe ilyenkor, hogy van egy kislámpám az ágyam mellett. Sokszor meg is ütöttem magam, mert nem tudtam, hol a szekrény vagy a terrárium. Szerencsés esetben megtaláltam valamelyik villanykapcsolót még azelőtt, hogy pánikba estem volna. :S
Most sokkal kipihentebb vagyok, és ez is elmúlt már. :) Csak kíváncsi vagyok, hogy előfordult-e már mással is ez, mert én még nem hallottam ilyenről.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!