Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Még mindig pánikbetegség?

Még mindig pánikbetegség?

Figyelt kérdés

Sok ilyen kérdés van már,de ami engem érdekel olyat sajnos nem találtam.

Két éve diagnosztizálták az orvosok,hogy pánikbeteg vagyok.

Volt szívultrahang,24órás EKG meg igazából minden vizsgálat ami szükséges volt. Szerencsére minden negatív lett,szóval nem szervi eredetű a dolog. Mikor ezt megtudtam és megpróbáltam nem foglalkozni vele pánikrohamom nem volt,de azóta is néha nagyon furcsa érzésem van ennél az is jobb lenne,ha rohamom lenne,mert akkor legalább tudnám,hogy mi ez. Szóval esténként illetve felkelés után fáj a szívem van mikor úgy érzem,hogy most megáll. A szorongás annyira nem zavar,mert azzal megbirkózom,viszont a szívem az nagyon zavaró. Nem tudom,hogy ez még mindig a pánikbetegség vagy ez már szervi eredetű?! Nem voltak olyan régen a vizsgálatok,de lehet,hogy ennyi idő alatt kialakulhatott valami szervi probléma.Az is lehet,hogy valamit elnéztek. Nem? A válaszokat előre is köszönöm!

2011. júl. 25. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet pánikbetegség. Én is pánikbeteg vagyok több mint egy éve, rohamaim már egyre ritkábban vannak (csak ha nagyon stresszes időszakom van, akkor jön elő), viszont néha erős szívverésem van, nem szervi baj, mert én is voltam vizsgálatokon és minden eredmény jó lett. Én Nervenpflege-et szedek rá, és attól el szokott múlni.
2011. júl. 25. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen lehet panikbetegseg is,en is panik beteg voltam,meg pajzsmirigy alulmüködesem van.Amikor tul müködesbe megy,a tablettaktol,nagyon nehez beallitani,akkor idegesebb vagyok,szivveres van.Neztek nalad a pajzsmirigyet?
2011. júl. 25. 15:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen,kivizsgáltak mindenre. Teljesen negatív volt minden. Szerintetek nem lehet,hogy azóta jött ki valami szervi eredetű?

2011. júl. 25. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Próbáld ki, ha van otthon valami nyugtatód,vagy gyógynövényes tablettád szedd pár napig és kiderül attól van-e?
2011. júl. 25. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Velem is pont ez volt. Az mondták semmi baja a szívemnek. De semmi nem javult. Egyből arra gondoltam, hogy azóta van valami szervi problémám, vagy félrenéztek valamit. Elmentem még egyszer kivizsgálásra, megint megmondták hogy semmi bajom. Ezt háromszor játszottam el. Ez az egész a belső feszültségtől, idegtől van. Igen a szívfájás is. Nekem is nem egyszer fájt úgy, meg volt minden bajom a szívemmel hogy azt hittem meghalok. Ha gondolod, menj el még egyszer kivizsgálásra, hogy megnyugodjál. Utána próbáld tudatosítani magadban, hogy nincs semmi bajod. Minden rajtad múlik.
2011. júl. 25. 23:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Próbálj szedni Neuroptimot, Citromfű teát igyál. Vegyél be napi 3x1 Panangint /ez a szív vitaminja/.

Jobbulást!

2011. júl. 26. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!