Öngyilkosságon gondolkodom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
nagyon mély szerelmi bánatban szenvedek,és folyton csak sírok.. már ez fordult meg a fejemben.. de félek kicsit tőle is..
15/L
2011. júl. 25. 11:12
11/15 anonim válasza:
Egy hülyegyerek miatt nehogymár öngyilkos legyél. Tudod hányszor lesz még szerelmi bánatod? Inkább keress egy másik fiut,vagy inkább tanuljál pasizás helyett 15 évesen.
12/15 anonim válasza:
velem is ez volt, nagyon kivoltam egy srác miatt, miatta sírtam legtöbbet életemben... de aztán telt-múlt az idő, és megismerkedtem egy fiúval aki nem nézett semmibe, törődött velem, odafigyelt minden kívánságomra és megértett mindenben, és rájöttem hogy ez a fiú sokkal többet ér mint az, aki miatt annyit sírtam. Ha öngyilkos lettem volna, nem ismerhettem volna meg a mostani barátomat, és nem lehetnék ilyen boldog!! Adj magadnak esélyt a boldogságra!
13/15 anonim válasza:
Helló!
Öngyilkos semmiképp ne legyél!! Még akkor sem ha nem lesz jobb a közeljövőben. Kicsit próbára vagy téve, az élet a sors, Isten, a karma által. Nevezd ahogy akarod. De ne bukj el. Ez lehet hogy nem olyan hogy egy vígjáték helyre hozza. Sőt biztos. De akkor vannak olyan dolgok amik vagy feledtetik, vagy pedig könnyítenek valamennyire. Rám ilyen hatással volt az apocalyptica cselló zenéje. Ha gondolod hallgatsd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=rbTozgoj9OQ
Remélem hamarosan jobban leszel!
14/15 anonim válasza:
Tényleg ne haragudj meg kedves kérdező, de felmérések igazolják, hogy aki arról beszél, a te esetedben ír, hogy "öngyilkos leszek" "Öngyilkos akarok lenni" azok 90% nem teszi meg. Mellesleg kérdésedből kiderült félsz is tőle, akkor miért is tennéd meg? De aki magában tartja az öngyilkosság gondolatainak terhét, az már veszélyes, komoly lehet (csak az ugye nem derül ki). A lényeg az, hogy beszéld meg valakivel akiben megbízol a problémádat, járj társaságba, szerezz sok barátot...stb. Nem érné meg emiatt elveszíteni az életed, annyi jó dolog van még, csak fel kell ismerni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!