Szorongásos zavar vs Időjárás (frontok)? Kire hogy hat ez?
Igazából az érdekelne, hogy akinek van valamilyen szorongásos baja (pánik, akármi), arra hogy hat ez az időjárás? Egyáltalán van összefüggés a között, hogy erős frontok vannak (hideg, meleg, kettős) és hogy most sokkal erősebbek a vegetatív idegrendszeri tüneteim? Plusz a vérnyomásom is kritikusan alacsony (85/48, 110-es pulzussal és ehhez hasonló értékek).
Van valakinek ötlete mit tehetnék frontérzékenység ellen? Mert ez így nagyon nehéz idegileg... (már ha van összefüggés ugyebár - de gyanítom van..) A válaszokat előre is köszönöm!
Úgy tudom , létezik front elleni csepp, patikákban érdeklődhetsz róla.
Igen, befolyásolhatja az időjárás az idegrendszered, hangulatod.Van, amikor jobban megérzi az ember, van, amikor kevésbé.Az biztos, hogy ez után a kánikula után drasztikus változásnak számított a hirtelen zivatar, lehűlés.Én pánikos, szorongós vagyok.Már jól vagyok amúgy régóta, csak az önálló eljárkálás okoz gondot.Mióta csökkent a szorongásom, a frontokat sem érzem meg annyira.
Igaz, ma miután jött az a nagy szél, annyira elálmosodtam, hogy muszáj volt lefeküdnöm, pedig nem szeretek napközben aludni, de most nem voltam képes ébren maradni.Múltkor meg , szintén egy nagy melegre jött zivatar után belázasodtam, másnapra semmi bajom nem volt..
Nekem olyankor iszonyatosan erős, homloktáji fájdalmam van, a szemüregeim is sajognak, nagyon rosszul látok. Hangokra, hőmérsékletre érzékenyebb vagyok olyankor. Azt nem tudom, hogy melyik frontváltásnál jelentkeznek. De összesítve olyan, amikor kellemetlenül részeg/másnapos vagy, csak felerősítve. Olyankor "elromlik" az egyensúlyérzékem is, elég érdekesen közlekedek, néha pedig nem veszem észre a szemüregi fájdalomtól a villanypóznát, ami 4méterre van tőlem. Nézek, de nem látok, mert fáj nézni, folyamatosan aludnék, "leesik" a fejem magától, ha megállok egy helyben vagy leülök...
Pánikbeteg vagyok elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!