Mit tesztek, mikor férfi létetekre abszolut életképtelennek érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
Úgy érzem nem vagyok annyira ügyes amilyen az átlag.Nőügyekben se meg sok minden másban sem.Már felnött férfi vagyok sokmindent összehoztam az életemben és sokmindent nem ami normális lenne.Mintha egyre jobba süllyednél bele a letargiába,tehetlenség érzésébe.2011. júl. 20. 09:26
21/22 anonim válasza:
Jó sok idő eltelt már azóta, hogy feltetted ezt a kérdést. Csak annyit fűznék hozzá, hogy nem minden nő vágyik talpraesett férfira. Én nő vagyok, és a pasimra nem éppen illik a talpraesett szó, de ennek ellenére szeretem. Szerintem egy kapcsolatban jó, ha kiegészítitek egymást.
Biztos van olyan nő, aki téged kiegészít.
Azt meg nem tudom elképzelni, hogy bárki is életképtelen lenne. Egyszerűen csak nem vagyunk egyformák. Felesleges és fárasztó folyton másokhoz méregetnünk magunkat.
22/22 anonim válasza:
Az az igazság, hogy nem én méregetem magam másokhoz, hanem ők hozzám.Keresik a rosszat és természetesen mindig találnak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!