Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy építed az önbizalmad?...

Hogy építed az önbizalmad? (lsd. Lent)

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem alig érek valamit, pedig már a 3. diplomámat gyúrom, családom van, szép otthonunk és jó munkahelyem. Mégis folyton erősítenem kell magam.
2011. júl. 17. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
A sportot próbáltad már?
2011. júl. 17. 21:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
2011. júl. 17. 22:00
 3/9 anonim válasza:

Én elég sokszor túl őszinte vagyok (tehát nem érdekel, ha valakit a mondandómmal megsértek). Ezért sokan bunkónak titulálnak, és ezáltal sokak azt mondják, hogy ebből merítem az önbizalmam, ami viszont határtalan.

A sport egy jó tipp, ha meg vagy magaddal elégedve, önbizalmad is lesz. És hidd el, tökmindegy hogy nézel ki, ha van ki szeret (azt írtad családod van), sikeres vagy (ez is valószínű a leírtakból lsd. munka, 3 diploma, család) akkor szerintem simán lehetnél önbizalommal telt.

Ha tudod, hogy mivel tudod magad egy kicsit felspanolni ilyet téren, akkor azt csináld olyan gyakran, hogy ne érezd, hogy önbizalomhiányod van. Pl. járj konditerembe (tudom, munka-tanulás-család mellett ezt nehéz megoldani, de nem kell sokat, napi 50-60 perc bőven elég). Hidd el, sokkal fittebbnek fogod érezni magad, az önbizalmad is nőni fog, valamint a közérzeted is javul, és éjjel még jobban is tudsz aludni, ha lefáradsz fizikailag is, nem csak szellemileg.

Remélem valamit tudtam segíteni :) Sok sikert ;)

2011. júl. 17. 22:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, a sportot beiktatom!köszi:)
2011. júl. 17. 22:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 6 általánosatt se végeztem, mégis erős vagyok. Nem ertemm, hogy most dicsekedni akkartál, vagy siránkozzni. Ráadásul csöves vagyok, és pupos is. És napelemes a netbukom. Meg fogam sincsen.
2011. júl. 17. 23:41
 6/9 A kérdező kommentje:
23:41...tanulj meg helyesen írni...
2011. júl. 18. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Én jógázom, meditálok, és minden hétem legalább egyszer csinálok valami olyasmit, amihez nekem van kedvem és felvidámít. Ha jó a kedvem, magamat is szeretem, és úgy azért könnyebb az önbizalom. Néha megnézegetem a diplomáimat, elönt a büszkeség, illetve megnézegetem iwiwen az ismerőseimet, és nyugtázom, hogy nekem van a legklasszabb családom.

Férfi vagy nő vagy?

2011. júl. 18. 13:39
 8/9 anonim válasza:
Mindened megvan ami a jó élethez kell.Esetleg találj egy hobbit,nekem a horgászat az.
2011. júl. 20. 20:12
 9/9 A kérdező kommentje:

Mindened megvan ami a jó élethez kell.Esetleg találj egy hobbit,nekem a horgászat az.

Igazad van és ez nagyon jó. Keresem a sportom:) köszi:)

2011. júl. 21. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!