Mit tegyek? A sráccal jóban voltunk sokáig, aztán összevesztünk, és most ennek az összeveszésnek eredményére hivatkozva meg akarja ölni magát. Hogyan vehetném rá, hogy ne tegye meg?
Nekem ez fáj, és félek hogy megteszi, félreértés ne essék nem szeretem, csak félek hogy megteszi.
19/L
Nem fogja. Garantálom, hogy nem fogja megtenni.
Ezt hívják érzelmi zsarolásnak.
Ne törődj vele, majd megunja.
Nekem is volt már dolgom ilyen emberrel, nem is egyel... Egyik sem tette meg.
Természetesen foglalkozz vele; nem egyszer volt már tragikus következménye annak a tévhitnek, hogy az öngyilkosok nem szólnak előre. Lehet, hogy nem fogja megtenni, és talán kicsi is az esély rá, de sosem lehet kizárni.
Szólj a barátainak, hogy foglalkozzanak vele. Próbáld meg vele megbeszélni, hogy egyáltalán miért borította ez így ki. Lehet, hogy mélyebb dolog, és most szakadt el a cérna; sajnos nehéz annyiból, amit leírtál, kitalálni, hogy miről van szó.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
ez az ami történt, mi egy csoportba járunk, és most félek, mert mint embert sajnálnám ha megtenné, de lehet h csak érzelmi zsarolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!