Apámmal megint összevesztünk. Most szúra mellkasom ha levegőt veszek, ez az idegességnek tudható be?
Figyelt kérdés
Minősíthetetlenül beszél(t) velem. Én még egy állatnak se mondanék olyanokat mint amiket ő nekem mondott. Hozzáteszem, hogy alkoholista, de ez akkor sem magyarázat. A karácsonyt nagyon ügyesen tönkretette, most a szilveszteremnek is annyi. Hozzáteszem a gyomrom is nagyon fáj, szinte minden nap. Egyszer a saját apám fog a sírba vinni.2010. dec. 31. 21:15
3/8 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok.
2010. dec. 31. 21:33
5/8 anonim válasza:
Mindenképpen stresszes eredetű, de egy idő után, ha rndszeres átcsap komolyabb dolgokba. Főleg a gyomorfájásod fordulhat komolyabbra, pl kaphatsz gyomorfekélyt az idegtől. Figyelj oda magadra, és ha ilyen tüneteid vannak, fordulj orvoshoz, hogy legalább szervi bajod ne legyen.
Szebb, boldogabb új évet kívánok neked!
25/L
6/8 anonim válasza:
Ha van kedved, írd le nekem. Hátha lenne valamilyen tippem. Én itthon leszek, és ráérek. Egy nagyapa.
7/8 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy rámenjen az egészséged.
Ha már 19 vagy, akkor önállósodhatsz picikét. Hajrá!
8/8 anonim válasza:
Igen, lehet az idegességtől, csak ha hosszútávon megy ez, rámehet az egészséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!