Olyan idiótának érzem a belső világomat! Más is így van ezzel? (nem az enyémmel, a sajátjával :D)
Ahogy visszanézem pl az itt feltett kérdéseimet is... Tiszta szégyen :S Még szerencse, hogy nem tudja ezeket rólam senki! Vagy legalábbis nagyon remélem :S (Elég paranoiás is vagyok :S)
20L
Köszi szépen! :-)
11:41 - mintha én írtam volna :O
én is így érzek :P
én is pont így vagyok,néha végignézek itt a feltett kérdéseimen és az jut eszembe hogy basszus én olyan egy idióta vagyok ááááh xP
és nem csak itt,pl pakoltam a szobámban és megtaláltam a rajzaimat,amiket unalmamban rajzoltam :'D
lerajzoltam az ofőt,de nagyon durrva lett XD
aztán a régi matekfüzetem hátuljába lerajzoltam a tesitanárt és a matektanárt is és annyira izék lettek Xdd
pl a matektanárnak rajzoltam egy akkora segget mint egy betonkeverő meg két dinnyét és odairtam egy szövegbuborékba hogy "Ki fogja meg a mellemet?:Đ"
meg unalmamba olyanokat birok rajzolni,például punk-kutya meg ilyen őrült macska meg valami hosszú kutyaorrú anorexiás bálna vagy nem tudom micsoda :'D
szal ilyen hülyeségeket :)
de nekem legalább van fantáziám :P
esküszöm néha teljesen úgy érzem magam a többi ember között mint valami földönkívüli o.O
és ezzel nem magamat akarom "szépíteni" de valamiért azt vettem észre hogy a baráti körömben,ismerőseim közül vagy a családomban mindenki olyan unalmas,egyhangú ://
kivéve a legjobb bnőmet :D
de így rajtunk kívül tényleg mindenki olyan ... olyan ugyanolyan :Đ
mi meg valamiért kitününk :P
de ez tök jó sztem :)))
amúgy bocsi a regényért de most vmiért szófosásom van xdd
13L
Oh nekem is ugyanilyen érzéseim vannak.:)
Ahogy az utolsó válaszoló írta, néha földönkívűlinek érzem magam a többi ember között. :D
De már elfogadtam. Szerintem majdnem minden embernek vannak ilyen dili dolgai, vagy amit nem éppen szeretne elmondani , mert titok, rigolyái, hülyeségei stb.. De erről is csak te tudsz meg mondjuk a legjobb barátnőid.:) Bár nekem a barátnőim sem tudnak mindenről, ami a fejemben zajlik. Ilyenkor gondolok arra, hogy milyen jó lenne, ha néha néha belelátnék más ember gondolatába. :D
"Tényleg mindenki így működik, csak a legtöbb ember úgy 30 felett megtart egy merev képet, és abba préseli magát, álszentül bírálva másokat."
Kedves 11.41!
Hogy a francba van, hogy magadat sem érted, de bírálod a 30 felettieket. Voltál már 30 feletti? A fejed most még tele van lükeiségekkel, ezért érzed kuszának magadat. De ahogy haladsz előre ( már ha haladsz előre)szelíd anyamacska leszel, aki majd nyirbálja a kis butuskák csapongásait.
" ciceribojso válasza:
"Tényleg mindenki így működik, csak a legtöbb ember úgy 30 felett megtart egy merev képet, és abba préseli magát, álszentül bírálva másokat."
Kedves 11.41!
Hogy a francba van, hogy magadat sem érted, de bírálod a 30 felettieket. Voltál már 30 feletti? A fejed most még tele van lükeiségekkel, ezért érzed kuszának magadat. De ahogy haladsz előre ( már ha haladsz előre)szelíd anyamacska leszel, aki majd nyirbálja a kis butuskák csapongásait.
"
Bocs, de szerintem nem kéne ráförmedned, mert igaza van. És azt írta hozzá, hogy a 'legtöbb' szóval nem mind..
Mert van benne igazságalap, abban amit ír. Csak el kéne rajta gondolkozni.
Ja, ja!
Az ötéves ugyanezt mondja a 15 évesről. Akkor ki is a tökéletes? A csecsemő? Őneki még nem lehet semmi a fejében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!