Bánikbetegség vagy ez normális?
Figyelt kérdés
Két hete szakítottunk barátnőmmel két éves kapcsolat volt együtt is éltünk két éven át. Teljesen felfolrult az életem haza költöztem elkezdtem dolgozni beléptem a "felnőtt" korba egyszerűen nincs semmihez és senkihez kedvem. Csak két haverom van akikkel úgyahogy kint tudok lenni. Ha többen vagyunk akár egy emberrel is akkor hirtelen elkezdek félni, szédülök, nemkapok levegőt és gyorsan ver a szívem. Pedig ilyen pl. a munkahelyemen nincs és otthonse a szüleimmel. Pánikroham vagy egyszerűen még csak szokatlan a más emberekkel való érintkezés ?2011. júl. 16. 21:16
1/6 A kérdező kommentje:
és még elis írtam
2011. júl. 16. 21:21
2/6 anonim válasza:
Igen, az.De állítólag a pánikbetegség annak jele,hogy valami az életedben nincs rendben.Próbáld úgy élni az életed, hogy megelégedett lehessél.Tedd azt, mit szeretnél és hagyd el azokat a dolgokat, amik idegesítenek, unalmasak, nem okoznak örömet, tehát életmódváltás, állítólag az segít pánik esetén.
3/6 yuda válasza:
Ha kicsit idegenkednél, vagy apró kis félelem akkor elmenne ..de ez a szédülés kifejezésed és a nem kapok levegőt bizony komolyabb dolgokra enged következtetni-érdemes lenne első körben pszichológushoz fordulnod, majd ő elirányít, ha nem hozzá tartozol.
4/6 anonim válasza:
Ez egy kezdődő pánikbetegség lehet. Menj időben el az Ideg szakrendelésre. Kapsz rá gyógyszert, pár hónapig kell szedni és elfelejtheted lehet örökre ezeket a kellemetlen tüneteket. Ha nincs időben kezelve, rosszabbodhat és hosszú ideig kell a gyógyszer.
Jobbulást!
5/6 A kérdező kommentje:
óhh, de akkoris ha pl. dolgozni eltudok menni semmi gond nélkül ?
2011. júl. 16. 22:00
6/6 anonim válasza:
Próbáld meg gyógynövénnyel kezelni magad, de ha a félelem esetleg szorongás sűrűsödik, akkor dokihoz kell menni.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!