Szédülés, rossz közérzet, nem önmagam vagyok, mi lehet?
Ha a vizsgálatok nem mutattak ki semmit, és nem szedsz gyógyszereket sem, akkor minden bizonnyal pánikroham volt. Előfordulhat idegi túlterheltségtől, depresszió "kísérőjeként" is, de ha rendszeresen ismétlődik, akkor már pánikbetegségről beszélünk, ami gyógyszeres kezelést igényel (pszichiáter).
A cuccosodhoz viszont nem tudok hozzászólni.
hello, nekem is volt a múlt héten ilyen furcsa érzés jött rám, mintha nem lennék itt vagy mi...na mondjuk ez már 1 éve van, de a múlt héten énis hasonlóan éreztem magamat ahogy leirtad, de én nem szédültem, csak a fejem hátsó részét éreztem, de nem fájt...nem ájultam el, de csak kebés hiányzott, nem volt hányingerem, de rosszul voltam a fejemben vagy mi, igy magamba merültem, vagy mint amit irtál a lelkedről....mindenre emlékszem, csak nagyin fura volt....úgy megijedtem, h még a cukrom is felment 8.5-re és a vérnyomásomról nem is beszélve....az igazgató helyetes hivta a mentőt, ott voltam a kórházban 1 hétig...voltam EEG-n, nem tom, magyarul is igy van-e, mert én Szlovákiában élek...és kiderült, h az epilepszia egyik fajtája van nekem....persze ez sima EEG-vel nem derült ki, hanem előtt este nem szabad volt aludnom.....na és ez azzal jár, h nagyon idegesit a zaj, sürgés-forgás. a nerűurológus adott gyógyszert, remélem segit majd. Depakine chromo.
De te miért pánikoltál be? attól h szédülsz? kérlek válaszolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!