Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most akkor havi 2x fog megjönni?

Most akkor havi 2x fog megjönni?

Figyelt kérdés
10.-én megjött, de csak 1 napos volt, és nem is olyan erős, mint szokott. Barátnőm azt mondta neki is volt már, a stressztől lehet ilyen. Hát stressz az lehetett, még ha nem is vallom be magamnak. Akkor szakítottam a barátommal, és éppen kórházban voltam. Most 18.-án kéne megjönnie, megfog jönni vagy sem?
2011. júl. 14. 22:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez kortól is függ, mert ha fiatal vagy, akkor még nem áll be a menstruációs ciklus.

Vagy is valamikor késik,vagy rövidebb/hosszabb ideig tart..

Viszont lehet a stresszes hatás miatt is, vagy ha sportolsz,vagy fogamzásgátlót szedsz..

Szerintem semmi okod az aggodalomra.

Max ha többször előfordul és nagyon megijedsz, fordulj nőgyógyászhoz,biztos segít.

Amúgy nekem a 2 ciklus közötti idő 20-22 nap között szokott váltakozni,általában 6-7 napig tart, de volt olyan is,mikor az 5. napon már szinte semmi se volt.

Remélem segítettem.

16/L

2011. júl. 18. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!