Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség szívritmus...

Pánikbetegség szívritmus zavar (? )

Figyelt kérdés
Már vagy 3 hete szedem a Betalocot az extrasystoliára, de most 4 napja újraérzem, nagyon félek, hogy meghalok, orvosnál már olyan sokszor voltam az utóbbi 1 hónapban, hogy már félek elmenni, mert félek, hogy h.ülyének, vagy hipochondernek néz, de már annyira elegem van, most is egyfolytában érzem, nem tudom mit tegyek, Magneb6-ot is szedek, nagyon félek, hogy leáll a szívem, és meghalok!!! Van még valakinek ilyen problémája, annyira félek, ti mit csináltok ilyen helyzetben? Mit csináljak???
2011. júl. 14. 08:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne félj attól hogy hülyének néznek! Menj el pszichiáterhez! Ha két naponta, két naponta, az egészséged fontosabb mint bárki más véleménye rólad. De elsősorban a saját véleményed a fontos. Elsőnek kell lenned a fontossági sorrendben! Nem az orvos lesz rosszul ha nem mész el. De először is szabadna tudni mitől lettél/vagy pánikbeteg? Történt valami, esetleg tartós probléma fennállása okozza?
2011. júl. 14. 11:56
 2/6 Biasa ***** válasza:
100%
Pánikbetegség egyik "kedves" kis tünete, hogy ugrál a szíved, azt hiszed, hogy na most fog leállni, most dobja fel a talpát és meghalsz. Borzasztó érzés, nekem is sokszor előjön, bár én tudom már, hogy semmi szervi bajom nincs(kivizsgáltattam magam, a szívem is tökéletes).Mégis esténként meglep ez a szörnyű érzés, de mindig megnyugtatom magam, hogy ezt csak a pszichém okozza, másnap igenis fel fogok ébredni, mint eddig. Tudd, hogy egészséges vagy és a szíved nem fog cserben hagyni.Ha jön a roham, akkor pedig beszélj pozitívan magadhoz,nyugtasd le magad és tudd, hogy hamar elmúlik és nem lesz semmi baj.
2011. júl. 14. 12:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!! Délelőtt elmentem a kórházi ügyeletre, ekg volt, plusz megtapogatta a hasamat, a nyakamat, meg meg is hallgatott súlyt mért. Azt mondta fizikális és nincs vele teendő, de azért adott beutalót vérvételre, pajzsmirigyet meg néhány dolgot néznek, de azt mondta nem hiszi, hogy probléma lenne vele. Szóval megnyugtatott. Amúgy azért alakult ki, mert apu alkoholista volt(már nem iszik)és mindig kiabálás, veszekedés volt, meg párszor volt úgy hogy meghal, 2 szívinfarktusa volt, a második óta nem iszik, többször elütötte az autó, meg volt, hogy majdnem megfulladt a kolbásztól, azt a fogást kellett alkalmazni, hogy ne fulladjon meg, szóval esemény dús volt a gyerekkorom... Köszönöm a válaszokat hasznos volt!!!
2011. júl. 14. 13:41
 4/6 Biasa ***** válasza:
Pajzsmirigyen én is voltam, de semmi!Szorítok neked, hogy minél hamarabb rendbe gyere!Csak pozitívan, minden rendben lesz!
2011. júl. 15. 20:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2011. júl. 16. 07:33
 6/6 Szonjus ***** válasza:
Mond el a dokinak, hogy azt hiszed pánik beteg vagy, elküld kivizsgálásra én "magamat" gyógyítottam/gyógyítom meg nekem a pszihoizéktől rosszabb let, gyógyszert ne fogadj el rá, ha csak felajánlják, barátnőm nagyon megjárta vele.
2011. júl. 26. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!