Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lehetnek hirtelen...

Paris hilton kérdése:

Mitől lehetnek hirtelen hangulatváltozásaim?

Figyelt kérdés
Van hogy délelőtt nagyon jó kedvem van,de egy semmiség annyira el tudja rontani,hogy utána egész nap szomorú vagyok,sírok.Egyik percben utálom magam,feleslegesnek érzem magam,arra gondolok,hogy utál mindenki,aztán ha a barátnőmmel beszélgetek,megint tiszta boldog vagyok.És szoktak lenni dühkitöréseim is,de olyan apróságok miatt :S nem értem magam,ez valami betegség? Nem vagyok már tini,21/L
2011. júl. 13. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
vegyél magadnak egy perzsa cicust, ő majd leköti a figyelmedet és nem lesznek ilyen gondjaid, hiszed fontosnak érzed majd magad, lesz kiért élned. na?
2011. júl. 13. 20:29
 2/4 anonim válasza:
én is ugyanígy vagyok. idegeskedek állandóan, veszekedek hülyeségeken, utána meg megbánom
2011. júl. 14. 08:44
 3/4 anonim válasza:
Kedves kérdező: szedsz vmi gyógyszert ? Mondjuk depresszióra pl. (mert az tud ilyet okozni). Van vmilyen hosszan tartó feszültség probléma az életedben, amit nem tudsz megoldani ? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel ? Nincs önbecsülési problémád ? Alszol eleget, és megfelelően táplálkozol ? SPortolsz vmit, van hobbid ? Ezekre a kérdésekre próbál válaszolni, tudom miről beszélek, mivel már én is átmentem ezen a dolgon, aztán kezelésbe vettek pszichológusok, és rendkívül sokat - több éven keresztül - tanultam e problémáról. Megtörténhet, hogy van egy alapprobléma, ami generálja nálad ezeket a hangulatváltozásokat, nálam pl. ez a helyzet állt fent. Lehet az is, hogy te így működsz, azaz endogén problémáról van szó, ilyenkor olyan lehetőségeket kell találni, amik segítenek kezelni a problémádat. Remélem tudtam segíteni, és ha még bármi kérdésed van, akkor szívesen válaszolok.
2011. júl. 14. 17:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia,nem szedek gyógyszert,szüleimmel elég jól megvagyok.Mindenkinek szeretnék megfelelni,nagyon sokat foglalkozom a külsőmmel,lehet ez a probléma :S Sportolni nagyon szeretek,mindennap szoktam.
2011. júl. 15. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!