Cipralexről leszókók mit tapasztaltak mellékhatásképpen?
Figyelt kérdés
Én most teszem le, már jó ideje (kb. 2 hónap két naponta felet sszedtem 5 mg-ot) . 6 napja nem szedem, és nem vagyok olyan jól. Alacsony a vérnyomásom, 98/68, valamint enyhén szédülök. Nektek hogy volt? Azt olvastam, hogy két hétig ezek a tünetek normálisak a leállásnál.2011. júl. 13. 13:09
1/2 anonim válasza:
Semmit. Nem használt, de nem is okozott gondot. A tapasztalt problémákat más is okozhatta. Például lehetett pszichoszomatikus, illetve az alap probléma is. Ha van is elvonási tünet, az nem tart több hónapig. Mindenképpen érdemes újabb gyógyszert megpróbálni. Interneten utánanézni érdemes! A fehérköpenyesek sem tudnak mindent!
(jelenleg 20mg paroxetin, 100mg lamotrigin)
2/2 A kérdező kommentje:
Most már(több mint 3 hét telt el,hogy letettem) egész jól vagyok. Ezen a héten pl. szinte semmi bajom nem volt.
2011. júl. 31. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!