Miért nem tanítják meg a gyerekeket meditálni?
Mert meg mindig nem elfogadott teny a meditacio,gondolj bele hàny szuklatokoru szulo kelne ki magabol ha mar az ovodaban bevezetnek a meditalast.Nem rossz otlet pedig,az ember gyermekkent a legfogekonyabb,a meditacio pedig pozitivan befolyasolna a gyermekek mentalis egeszseget es fejlodeset.Ha van gyermeked tanitsd meg rà Te!
Udv:Timi
Mivel a meditálás a keleti filozófiákhoz köthető, világnézetileg semleges iskolákban nem lehet tanítani. Én sem örülnék neki, ha gyerekemet kötelezően meditáltatnák, pedig nem tartom magam szűklátókörűnek.
Akinek erre van igénye, biztos talál rá alkalmat iskolán kívül, vagy meg tudja rá tanítani otthon.
aki feltette a kérdést, meditálsz?
ha igen tudnád a választ is...
tanítják!
legalábbis jobb iskolákban
nem kell a tanárokna fogni
a szülő is tud venni egy jó meditálós könyvet(amit esetleg ajánlottak)
és esténként vagy amikor idő van akk segyt a gyereknek h megtanulja
nekem 0adik évfolyamon tanítják
de kisebb koromban anyukám is tanított
am meg kinek kellene megtanitani?a tanárnak?sztem egy osztályban sem lehetnek annyira nagyon fegyelmezettek az gyerekek h közösségben csendben tudjanak lazítani(esetleg 15éves kortól)
elötte a gyerekek még úgy sincsenek túl nagy stressznek kitéve
ha meg nem tanítják de szüksége van rá(ha tudja h szüksége van rá) akk (egyértelmü h már elég nagy ahoz) tud egyedül is meditálni
annyira nem nehéz az "alapját" kitanulni
kaphat könyvet is ahol le van írja
ennyi
Különféle véleményeket írtatok.Igen én medtálok régóta. Csupán kíváncsi voltam az ezzel kapcsolatos véleményekre.
Üdv Nektek: Tercsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!