Undorodok! Szerintetek normalis ez az ember?
van egy oldal: [link]
egyszer olvasgattam itt egy kerdest es valaki belinkelte ezt az oldalt..beleneztem..az elso oldal nem is volt durva(de nem voltam egyedul,meskepp biztos feltem volna)..kivancsiak is voltunk aztan lattam hogy ez a honlap tele van halott meg ossze vissza roncsolt emberekkel! ez beteges!aztan elkezdtuk olvasni a kommenteket..volt egy aranyos lany akihez az volt irva hogy megeroszakoltak..erre irtak a szemet idegbetek emberek hogy en is szurnam stb..ez normalis?sztem nem!aki ilyen honlapot csinal az nem normalis..aki ezt elvezetbol neki..:(tegnap vacsinal eszembe jutottak ezek a kepek es ki kellett szaladjak hanyni..nagyon felkavart..reggel 5kor aludtam el mert ha lehunytam a szemem akkor lattam magamelott ezket az embereket..pedig en sok horrort nezek..de a tudat hogy ezek elo emberek..hihetetlen..csak engem kavar fel ennyire?:(
Nem értelek kérdező.Ha egy honlap nem tetszik,szerinted undorító vagy ijesztő stb. akkor miért nézegeted,miért olvasod el a kommenteket?Ha már az első oldaltól is féltél (volna egyedül),minek lapoztál tovább??Szerintem mindenkinek más a tűrőképessége,én is ismerem az említett oldalt,és én egyszerűen nem vagyok rá kíváncsi,se a tartalmára, se az ott kommentelők véleményére.Éppen ezért elkerülöm,ami elég egyszerű: nem nyitom meg soha.
21/L
A válasz megírásának időpontja: ma 16:31
mingyart maskepp gondolkodnal ha ha valaki elokeszitene egy kamerat h most a te fejed vagjak le..es aztan majd mas ugyanitt nezne..jo volna?ahogy megalazo pozban beteges fantaziaju emberek elvezkednenek a kepeiden? EZ BETEG1 nem a turokepesseggel van a baj,hanem azzal,hogy valaki ezt elvezi es visszajarkal hogy kielegitse a beteges vagyait..husztustalan..az ilyen vegye tudomasul h beteg es kezeltsse magat..
en meg nem nezegetem ezt a honlapot..1xlattam es eleg volt..tudom mit tartalmaz..megrazott es kikeszultem tole..felhaborito..
ez az ember belegondol abba hogyha tenyleg egy hozzatartozo viszontlatja ott a szerette kepet,az mit erez? megnyomorodik lelkileg..
minden esetre tobb egyutterzest vartam volna,mert akarmelyikonk lehetett volna ott egy kepen, es akarmelyikonk kepe ala irkalhatnanak idegbeteg emberek beteges kommenteket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!