Milyen kritériumokat kell figyelembe venni ahhoz, hogy egy normális pszichológust találjon az ember?
Szerintem ez egyénenként változó, hogy kinek ki a tökéletes.
Én pl. voltam egynél akit vagy 50en ajánlottak,áradoztak róla. Már az elején sem volt szimpatikus, de gondoltam értelmes emberek vagyunk, kezeljük a helyzetet megfelelően.
Na ennek az lett a vége, hogy a harmadik alkalommal már nem csak bólogattam hanem én is elmondtam a véleményem, ami annyira különbözött az övétől, hogy a végén már majdnem összeverekedtünk úgy utáltuk egymást.
Aztán elmentem egy másikhoz aki sokak szerint furcsa és nem a legnépszerűbb. Na nekem ő volt a legmegfelelőbb.
Kár, hogy már nem fogad betegeket és más irányba ment el.
De mégis mi a bajod a pszichológusokkal?
Engem pl. sokáig zavart, hogy nem találtam olyat, akit nem tudok megfejteni. A többséget már az elején átláttam, holott nekem olyanra volt szükségem aki okosabb nálam és nem tudom dróton rángatni.
Sajnos ez csak úgy megy, ha elmész többhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!