Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy legyen önbizalmam, ha...

Hogy legyen önbizalmam, ha kiskorom óta még a családomtól is azt hallom, hogy én csak egy sz*r vagyok?

Figyelt kérdés
Semmi nem jó amit én csinálok, minden rossz miattam történik...Anyám kiröhög mindig, már kiskoromban is azt hajtogatta, hogy belőlem nem lesz semmi, meg hogy k*rva leszek. A mamám azt mondja, jobb lett volna ha meg sem születek, mert egy semmire való vagyok. Apukám állandóan zaklat, hogy fogyjak le, széles a csípőm, eddig sikertelen volt minden próbálkozásom...Barátaim nincsenek, nem merek szóba állni senkivel. Az iskolában sem merek megszólalni, ha kérdeznek nem tudok mit mondani, ezért ott is csúfolnak. Nagyon egyedül vagyok.
2011. júl. 10. 19:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én is érintett vagyok, nem éppen így, de mindig a háttérbe voltam szorítva, szüleim gyakran csak egymással voltak elfoglalva, csak a munka a téma náluk, és sokszor a munkájuk miatt késő este járnak haza... egyedül maradtam... tudom, hogy szeretnek, de nekem ez kevés... de már nem is tudnék máshogy gondolkozni... nem vágyom társaságra... szerintem van egy kis szociofóbiám is, mivel nem szeretek nagy közösségekbe menni, feszengek... suliban sem tudtam feloldódni...

Én azt ajánlom neked, hogy keress melót, és amint tudsz, költözz el... keress barátokat, és ha lehet, béreljetek együtt albérletet...

2011. júl. 11. 19:33
 12/12 anonim válasza:
100%
Én azt mondom, ne itt bőgjél! Nézd meg a Sebhelyesarcú c. filmet és hidd el fullra fel fogsz töltődni önbizalommal! Nekem mindig ez segített! Így másfél éves lejtő után, minden hétvégén berúgva, vagy esetleg több napig berúgva, bedrogozva, minden hétvégén buli, stb után... Nekme ez segitett! erre gondoltam.. Tony hogyan is ért el bármit a filmbe? azzal hogy az egója kinőtte a házát is és iszonyat nagy önbizalma volt, na ez az ami kell! Erre csak most jöttem rá, 22 évesen! Másfél év drog, pia, buli után, nem kell ez az élet... az kell, hogy mindent elérjek! És el is fogom érni! Mivel? Önbizalommal és egoval!!! ez a lényeg az egészbe!!!!
2012. szept. 29. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!