Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mit jelent, mit értsek...

Ez mit jelent, mit értsek ezen ingadozások alatt?

Figyelt kérdés

Reggeltől egészen kb délután 6-ig teljes magabiztosságot éreztem, amolyan megvilágosodás szerű érzésem volt, úgy éreztem egész nap, hogy tisztán és nyíltan ki tudom fejezni az összes gondolatom és szembe tudok szállni bármilyen erősségű ellenérvnek ami érkezik és, hogy mostantól következetesen el tudom érni a céljaim bármibe is kerül. DE ELMÚLT. Miért, mitől és egyáltalán honnan jött?

Azt hiszem az egész életem azon múlik, hogy ezt a hozzáállást magamnál tudom-e tartani, de nem marad, hanem eltűnik és mikor már végleg feladom újra előjön, majd ismét elhagy.

2011. júl. 9. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha elveszik,írd be a google-ba és megtalálod :) Fura a kérdésed...
2011. júl. 11. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:

22:06

A fura kérdés fura válaszokat kíván. :D

2011. júl. 11. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, hogy ez miért csak most jött elő, de velem is hasonló a helyzet.

Minden nap éjszaka eszembe jut, hogy változtatni kéne az életemen. Rengeteget olvasok a témában, eltervezek mindent. Ilyenkor megvan hozzá a kellő akaraterőm, és motivációm, és ha nem hajnali 1 lenne, és nem lennék fáradt akkor biztos, hogy elkezdeném. Aztán reggelre megint semmi..

19/D

2011. júl. 12. 01:23
 4/5 anonim ***** válasza:
19/F*
2011. júl. 12. 01:23
 5/5 A kérdező kommentje:

01:23

Ha gondolod beszélhetünk a témáról, hátha valami érdekes vagy hasznos sül ki belőle. Elmondhatnád miket olvastál a témával kapcsolatban és én is leírhatom a tapasztalataimat.

Jelezz e-mailben, ha érdekel.

Jóéjt.

2011. júl. 12. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!