Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akinél egyszer skizofréniát...

Akinél egyszer skizofréniát diagnosztizált a pszichiáter annak élete végéig szednie kell az antipszichotikumokat?

Figyelt kérdés
Van olyan eset, hogy gyógyultnak nyilvánítják és leállnak a gyógyszerezéssel ?
2011. júl. 9. 19:04
1 2 3 4
 21/31 acelsziv ***** válasza:
24%

Mellesleg nehogy azt hidd, hogy nekem nem voltak félelmeim az elején. Én nem tudtam semmit a Szcientológiáról. Akkor találkoztam a névvel először, amikor rápillantottam a táblára a misszió falán. Két gondolatom volt: 1: nem akarok semmiféle egyházba belépni és hátha pénzlehúzás, meg szekták meg stb... A szokásos agyatlan gondolatok.

2: Félig olvastam el a Dianetika könyvet és rengeteg logikát találtam benne. Sok felismerésem volt (ahá ezért viselkedtem ilyen hülyén ekkor meg ekkor)

Szóval nem menekültem el, hanem azt mondtam: kivárunk, mi lesz. Az első gyanús jelre olaj.

Aztán vártam a gyanús jeleket. És nem jöttek. Jöttek viszont nyereségek a tanfolyamokból, amikor a tanulás technológiája segítségével rakétaként robbantak az eredményeim és az angol nyelvvizsgát elsőre letettem ( C tip. középfok)

És a nyereségek azóta is jönnek. Már vannak barátaim, van egy feleségem, aki okos és gyönyörű. És az egyháztól csak jót kapok. Minden ismerősöm azt mondta, rengeteget változtam pozitív irányba.

Jól esik, amikor LA -ból, Koppenhágából vagy Clearwaterből felhívnak: Szia! Hogy mennek a dolgaid? Szükséged van segítségre?

Szóval egyet mondok: Mindig járj a dolgok végére, ne olyanok véleményére adj, akiknek szintén nincs fogalmuk a témáról.

És bocsánatot kérek az előző kommentemért. Nem lett volna szabad hazugsággal vádolnom téged, lehet, hogy te is így hallottad.

2011. júl. 24. 13:43
 22/31 A kérdező kommentje:

Vajon miért és hogyan lenne az a szívderítő tény még mindíg egy szűk kiváltságos réteg számára ismert csupán ,hogy a

SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ SZEMBEN AZ AKADÉMIKUS ORVOSTUDOMÁNNYAL KÉPES GYÓGYÍTANI A SKIZOFRÉNIÁT ?

2011. júl. 24. 18:50
 23/31 acelsziv ***** válasza:
24%

Mert minden olyan dolog ezen a világon, ami ellenkezik egyes érdekekkel - legyen az tekintélybeli pénzbeli, vagy egyéb - Elhallgatás alá kerül.

Nagyon sok történész, akik más véleményen vannak egyes történelmi dolgok terén, mint a nagy akadémikusok, el vannak hallgattatva, mert az akadémikusok féltik a pozíciójukat és a hírnevüket. Inkább éljen a világ sötétségben, csak nekem ne essen csorba a hírnevemen.

Az orvosok sokáig egy rengeteg mellékhatással bíró gyógyszert írtak fel csontritkulásra, mert azt a tényt, hogy kalcium, magnézium és D vitamin kell, egyszerűen elhallgatták és nevetségessé tették. Manapság egy orvosi képzés főleg abból áll, milyen tünetekre milyen gyógyszert írjanak fel. Mert a gyógyszergyárak is támogatják az orvosképzést. És hát valamit valamiért.

Azért nem ismerik (el) a skizofrénia gyógyíthatóságát (és más betegségekét sem) az akadémikus orvosok, mert Freud óta azzal az adattal dolgoznak, hogy az ember egy lélektelen állat és minden gondolat, érzelem és egyéb elmei tulajdonság mindössze az egy kémiai reakcióinak a hatása. Ezért nem is számolnak gyógyításkor a lélekkel. De a hasonlatot már fentebb leírtam.

Annyi bizonyos, hogy a szcientológia eredményei egyhamar nem fognak orvosi szaklapokban megjelenni.

De ez a működőképességet nem akadályozza.

2011. júl. 24. 19:53
 24/31 acelsziv ***** válasza:
37%
Hadd kérdezzem meg: elektrosokkot, vagy inzulinsokkot kaptál?
2011. júl. 24. 19:54
 25/31 A kérdező kommentje:

A vízzel hajtott autó nem azért nem sikeres mert elmyomja az olajlobby hanem azért mert nem létezik.

Létezése egyébként ellenkezne az energiamegmaradás törvényével.

Semminek a létjogosultségát sem hitelesít az a kijelentés, hogy a nagy erős gazdasági lobbyknak nem érdeke azt bevezetni.

2011. júl. 24. 22:06
 26/31 A kérdező kommentje:

Akkor azt is mondhaztnánk, hogy az örök fiatalság elixírét már régen kitalálták, csak a nagy gyógyszermuntiknak nem érdekük bevezetni.

FASZSÁG EZ A LOGIKA

2011. júl. 24. 22:08
 27/31 A kérdező kommentje:

Mindezek ellenére élénken érdekel milyen eljárásokkal módszerekkel gyógyítja a Szcientologia Egyház a skizofréniát ?

bodigabor@citromail.hu

2011. júl. 24. 22:13
 28/31 acelsziv ***** válasza:
24%

A hozzá állásod nem ad rá okot, hogy bármiféle további segítséget nyújtsak neked. Én megadtam neked a valós tényeket szemben az általad ismert hazugságokkal, te végig ellenséges voltál. Ha kíváncsi vagy az eljárásra, menj be egy misszióba és kérdezd meg.

De, ha ott is úgy viselkedsz, mint egy harmadrangú bulvárriporter, senki nem fog szóba állni veled.

2011. júl. 25. 16:15
 29/31 A kérdező kommentje:

Érdeklődő vagyok és egészséges.

NAGY SZAR LEHET A PALACSINTÁBAN A SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ HÁZATÁJÁN............

2011. júl. 25. 17:40
 30/31 anonim ***** válasza:

A szcientológiai egyház, ha segít, tudomásom szerint jó sok pénzért segít.

Legalábbis drogosok esetében ezt hallottam.

Pedig a pszichés betegek esetében nem jellemző, hogy nagyon jó anyagi helyzetben lennének.

2012. aug. 23. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!