Hiszti ellen milyen nyugtatót javasolnak?
Szégyellek elmenni egy pszichiáterhez,ezért kérek tőletek tanácsot.
A problémám.
Időnként rámtör a hiszti,és felhánytorgatom a múltat,és olyanokat mondok, amiket később már bánok, és szégyellem,olyan mintha nem is én mondanám, csak úgy "jön" belőlem.
Az előzmények: 23 évi házasság után megcsalt a férjem egy fiatal kétgyerekes nővel, el akartam válni.De megbeszéltük, hogy adok egy esélyt ,szakít a nővel,és újraépítjük a házasságunkat.Minden rendben megy,és bár megfogadtam, nem emlegetem ami történt,időnként ,ha sérelem ér, "előszedem"...Tudom, nem kéne,és 10 -ig kéne számolnom, de nem megy,mintha bekattannék...Nem akarok megbolondulni. Milyen nyugtatót kéne szednem?
Folyamatosan,vagy csak ha érzem, hogy kezdek berágni?
Légyszi,csak értelmes ,hasznos tanácsot írjatok!!!
pszichiáter nem tud rajtad segíteni, max egy pszichológus.
hogyan érintett, hogy a férjed egy fiatalabb nővel kavar? Értem ezalatt, hogy képes meghódítani egy nálad fiatalabb nőt? féltél, hogy elhagy? hogy érzed, ha elválnál tőle, tudnál új kapcsolatot kialakítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!