Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hiszti ellen milyen nyugtatót...

Hiszti ellen milyen nyugtatót javasolnak?

Figyelt kérdés

Szégyellek elmenni egy pszichiáterhez,ezért kérek tőletek tanácsot.

A problémám.

Időnként rámtör a hiszti,és felhánytorgatom a múltat,és olyanokat mondok, amiket később már bánok, és szégyellem,olyan mintha nem is én mondanám, csak úgy "jön" belőlem.

Az előzmények: 23 évi házasság után megcsalt a férjem egy fiatal kétgyerekes nővel, el akartam válni.De megbeszéltük, hogy adok egy esélyt ,szakít a nővel,és újraépítjük a házasságunkat.Minden rendben megy,és bár megfogadtam, nem emlegetem ami történt,időnként ,ha sérelem ér, "előszedem"...Tudom, nem kéne,és 10 -ig kéne számolnom, de nem megy,mintha bekattannék...Nem akarok megbolondulni. Milyen nyugtatót kéne szednem?

Folyamatosan,vagy csak ha érzem, hogy kezdek berágni?

Légyszi,csak értelmes ,hasznos tanácsot írjatok!!!

2011. júl. 8. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem mondjuk ilyen sérelmeim nincsenek(ennyire komoly). A legnagyobb dolog az önuralom, ami nehéz:/ nyugtatás..hát szerintem fölösleges elmenni pszichiáterhez és egyből nyugtatókat bombázni magadba:) én szedek ilyen "Idegeimre mentek" cseppet(bioboltba ezen a néven lehet kapni) illetve nyugtató gyógynövényes teát. Nem hiszek az ilyenekbe, de tényleg segített. Viszont, ha úgy döntöttél hogy a párod mellett maradsz akkor nem "illő" ezeket felhozni(persze elhiszem, hogy bánt), viszont ha a párod is inkább téged választott, az azt jelenti, hogy fontos vagy és megbánta:) gondolj erre, amikor "bekattansz" :)
2011. júl. 8. 16:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A gyógyteákat én is kipróbáltam,még a kritikus időszakban(orbáncfű, citromfű),de a történteknek már lassan egy éve,s még mindig fáj, és előtör néha belőlem:(
2011. júl. 8. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
én Herbária teát iszogatok, nagy betűvel rá van írva, hogy nyugtató:D persze, hogy fáj ami történt:/ de az egész életed nem élheted így le, főleg, ha újra kezdtétek ez által Te "megbocsájtottál" neki. Sajnos minden ember követ el hibákat, de ha minden rendben megy köztetek akkor ne rontsd el ezekkel a kirohanásokkal. Párodnak sem lehet jó érzés, hiszen Veled maradt.. ez sem véletlen:)
2011. júl. 8. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:

1) Hidegzuhany...

2) sex ;)

2011. júl. 9. 00:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
2011. júl. 9. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:

pszichiáter nem tud rajtad segíteni, max egy pszichológus.

hogyan érintett, hogy a férjed egy fiatalabb nővel kavar? Értem ezalatt, hogy képes meghódítani egy nálad fiatalabb nőt? féltél, hogy elhagy? hogy érzed, ha elválnál tőle, tudnál új kapcsolatot kialakítani?

2011. júl. 10. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!