Lehetséges, hogy Borderline személyiség zavarban szenvedtem?
Figyelt kérdés
Nem rég olvastam erről a betegségről és a tünetek stimmeltek arra ami8lyen egy évvel ezelőtt voltam. Gyakorlatilag teljes az egyezés: néha dühöngtem ordítoztam mindenkivel, az üresség érzése a szeretet és gyűlölet érzése ugyan azon ember iránt akit túlontúl szerettem, állandóan csak aludtam volt amikor már semmi más nem érdekelt. Nem ismertem föl akkor hogy bajom lehet, de sokszor akartak elvinni pszichológushoz, sokan mondták hogy forduljak orvoshoz, képzeteket gyártottam magamnak úgymond egy második ént aki minden rossznak az okozója... Egy ideig gyűlöltem ezt a másik ént aztán lassan elkezdtem elfogadni. Talán ez segített... a másik én egy démon volt és arra kényszerítettem magam hogy fogadjam el ezt a démont. Segíthetett ez? Kigyógyulhattam teljesen ebből a betegségből? Beteg voltam egyáltalán?2011. júl. 7. 18:54
11/13 A kérdező kommentje:
Arra hogy gyűlölöm az embereket, az úgy is van, fura logika de a barátaimat egy magasabb szintre emelem, viszont ez elég szűk kör.
2011. júl. 9. 14:25
12/13 anonim válasza:
értem,ezzel én is pont így vagyok.nem is tudom mikor hívtam fel utoljára a barátaimat..ha találkozunk,akkor azért mert ők hívnak fel.
13/13 anonim válasza:
szerintem ez a borderline is csak egy elnevezés vagy fogalom.van akire rámondják van akinek mást írnak a pszichiáterek.én már nem bízom bennük amúgy,mert mindig csak a tabletták...és az egy mókuskerék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!