Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az egyik felem mindig vidám...

Az egyik felem mindig vidám és pozitív akar lenni, a másik meg lehúzza! Valami bajom van?

Figyelt kérdés
Olyan mintha megszállt volna egy rossz szellem. Ha jóra gondolok, pozitív vagyok vagy épp vidám, mindig lesz egy olyan gondolatom ami az egészet lerombolja és enm engedi hogy jó kedvem legyen. Önbizalomhiányos és szorongós vagyok, lehet ennek köze hozzá? Vagy más volt így? Köszi előre
2011. júl. 6. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Nemtudom, de most hogy ezt olvasom, már tudom hogy mi a bajom. Ez :S
2011. júl. 6. 20:45
 2/3 A kérdező kommentje:
:( elég rossz! most is elhatároztam, hogy ezen is változtatni fogok és boldog és magabiztos leszek, erre meg rögtön jönnek az iylen nyomorék gondolatok hogy "úgyis csúnya vagyok" meg "minek élni ha úgyis meghalok" -.-
2011. júl. 6. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért van ez, mert megmaradt a régi negatív énedből egy kis töredéke. De már jó úton haladsz, csak ne engedj a kísértésének'!

Akárhányszor negatív gondolatok jutnak eszedbe, ne foglalkozz velük, helyette gondolj másra valami pozitívra. Előbb vagy utóbb úgy is a jobbik feled fog győzedelmeskedni. Ne hagyd, hogy a megszűnésben lévő negatív éned visszarántson! Ez is amolyan tanulás..Most tanulod hogyan old meg a gátakat, a gondokat. Néha néha nekem is szoktak ilyen gondolataim lenni de mindig tovább megyek új erőre kapok és nem hagyom, hogy a rossz negatív oldalam elhatalmasodjon felettem! Te se hagyd! Ez csak egy próba, de légy erős és akard a jót!

;) Sok szerencsét!

2011. júl. 6. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!