Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? (többi lent)

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
amióta láttam a paranormális tevékenységek című filmet (kb 1 hete) azóta éjszakánként lépteket hallok a szobámban ami néha elhalkul és erősödik, folyton azt érzem hogy valaki van a hátam mögött de csak ha egyedül vagyok. mit tegyek? nem birom tovább. már néha a sírás is rámjön :'(
2011. júl. 1. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért nem kell ilyen hülye filmeket nézni, mert utána beképzelsz mindenféle butaságot. Ha másképp nem megy, fordulj szakemberhez.
2011. júl. 1. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Én teljes mértékben megértelek. Velem is ez van minden horrorfilm után, pedig már 16éves vagyok...Szerintem a léptek(gondolom recseg a padló) azt vagy beképzeled annyira félsz...amúgy a padló recsegés normális :DDD Sokaknál előfordul.

Éjszaka amikor lefekszel aludni hallgass zenét..persze fülhallgatóval. Akkor nem hallod a zajokat és elterelődik a figyelmed.

2011. júl. 2. 22:36
 3/3 anonim válasza:
aludj a szüleiddel!!biztos megnyugodsz érzed egy nálad jóval erősebb ember jelenlétét kis korodban is ez volt!!
2011. júl. 16. 14:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!