Szerintetek cink 16 évesen 160 cm,50 kg?
Figyelt kérdés
Már nem is növök.. és olyan rossz, mert néha átlagosnak érzem magam, de ez nem alacsony egy kisséé? 16 éves lányok ti hány centik/kilók vagytok?Meddig növünk??Lehetséges, h nöövök még 165-ig??:((2011. jún. 25. 19:56
1/9 Szafica válasza:
én csak 158 cm vagyok és 48 kg (lány)
3/9 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok, és 155 centi. 14 évesen is ennyi voltam. Dehogy ciki, ez hülyeség! Erről nem tehet az ember..
4/9 A kérdező kommentje:
csak olyan rossz érzés..szóval már valószínű nem is növök?? egyáltalán?? nem érzem magam "nőnek".. szóval így bele gondolok, h felnőttként ilyen kis testtel egyszerűen furcsa..
2011. jún. 25. 20:12
5/9 neewollah válasza:
Van egy jó hírem-sok srácnak az apróbb lányok jönnek be:)
6/9 anonim válasza:
Ne aggódj, attól még nem leszel hátrányban, hogy 160 centiméter vagy, és még nem alakult ki a női identitásod! 17 évesen még nem nagyon éreztem magam nőnek, de 21 évesen már igen.
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem cink.
Én 19 éves vagyok, 158 cm és 55 kg.
Olyankor zavar, amikor a szekrényből nem tudom kivenni a ruhát, vagy amikor a kutya elveszi tőlem a kaját amit neki viszek, hiába tartom magasra, vagy amikor kosaraztunk a suliban. De a jó oldalát kell nézni a dolognak, azt hogy nekem van a legtöbb ruhám mert a családban én vagyok a legkisebb így mindent én öröklök, csinosabb vagyok magassarkú cipőben mint aki 2 m magas, és mint ahogy már előttem is írták, sok férfinak éppen az ilyen pici nők tetszenek :)
8/9 anonim válasza:
Ja, és elfelejtettem, hogy állítólag az ember 25 éves koráig még fejlődhet. Van akinél hamarabb megáll a fejlődés, de még nőhetsz.
9/9 anonim válasza:
Én már felnőtt vagyok, de én is ennyi vagyok.:)
Lehet, hogy nősz még, de én 13 éves korom óta nem nőttem. Az utolsó évben is csak 1 cm-t (a 13. életévemben).
Miért lenne alacsony?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!