Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire nemnormális vagyok?...

Mennyire nemnormális vagyok? Ezmi?

Figyelt kérdés
Mindig úgygondolom figyel valaki, és sokszor azon gondolkozom el, hogy lehet nem is "élet" ez, hanem csak valami műtétem van,vagy elájultam, és ez a hosszú idő, amin eddig tulvagyok, csak hallucinácio vagy mi, és a valo életben beszélnek hozzám, és amiket mondok szavakat itt, azokat halják... és lehet hülyén hangzik, de volt mikor este mondogattam rendesen hogy szeggyenek már rendbe, ébresszenek fel valahogy..mi van velem?:|
2011. jún. 22. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

11:53vagyok

15:26

még nem, de jó úton halad

egyre jobb, már egyszerre 2 ember paranoiája miatt is én vagyok a hibás. nézd már meg miről szól a kérdés. ha orvoshoz akar menni, akkor menjen, senki se tartja vissza.

én meg a "magad fajta" emberektől mászok a falra, akik mások gondolataiban olvasnak

16:23

kedves kérdező ez min változtat? kikúrálod magad házilag? ne a megnevezésekkel foglalkozz hanem azzal hogy megváltozz, amíg tudatában vagy annak hogy ez nem normális. lehet hogy már a gondolkodásod sem ép. nem csak lelki okai lehetnek ennek, hanem vegyi-biológiai, tehát mindenképp pszichiáter, ha senki sem foglalkozik veled.

16:27

hangok, ez is tipikus skizofrén jellemző, bár a többi valóban paranoid ha ezek mögé azt képzeled hogy valaki bántani akar. hallucinációk.

21:42

meglepődnél, hogy a család mit képes észre nem venni.

kérdező,

szerintem is ez van, hogy valami nincs rendben az életeddel, amit úgysem fogsz elmondani, vagy nem is tudsz róla, és elkezdtél begolyózni. a skizofréneknél valóban előjöhetnek paranoiás tünetek de mint mondtam nem a megnevezés a lényeg, hanem hogy meggyógyulj.

2 valószínű oka van: idegi és vegyi

idegi: stressz, tragédia a múltban, gyerekkori élmények, tehát bármi

vegyi: vitaminhiány, ennek következtében rossz keringés, idegműködés, hormonelégtelenség

további lehetséges okok - biológiai: mozgásszegény életmód-rossz keringés,hormontermelés hiánya, autoimmun(öntámadó) szervezeti reflex, öröklött idegi rendellenesség, tehát bármi

neten keresztül senki sem fog kikúrálni téged, szólj a szüleidnek, ha meg nem tettek semmit, menj el magadtól pszichológushoz, vagy kérj segítséget az iskolában védőnőtől, tanártól, osztályfőnöktől

2011. jún. 24. 06:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz, + pszichiátriára... Most is voltam reggel a pszichológusnál, és mondtam neki.. össze nem tudtam szedni csak nehezen a gondolataimat, mert szerteszéjjel estek, mert mivan ha ismét nem hisznek nekem, vagy hülyének néz.. De elmondtam.. aztmondta hogy jaj mert félálomban voltam este.. igen? 3napja mindig ugyanazokat képzelem félálomban? ennyire nem vicces a dolog.. mert hogy nem fáradok el eléggé..
2011. jún. 24. 18:48
 13/15 anonim válasza:
en neha azon szoktam gondolkozni h mivan ha ez csak a jovo es egy sims fele jatek amit mas iranyit es en csak egy figura vagyok benne...
2011. jún. 24. 22:52
 14/15 anonim ***** válasza:

11:53vagyok

igen ez meg sajnos az a jelenség, vagy legalább is az egyik, ami miatt nem tudom komolyan venni az ilyen "orvosokat"

ne foglalkozz a pszichológussal, inkább a barátaidnak mesélj ezekről. de azon se lepődnék meg ha nem lennének.

az is gyanús hogy ingerszegény környezet következtében jött elő a börtönbetegséged, ami képzelgésekből áll.

csak akkor lehetne rájönni hogy mi a baj veled ha először is biztonságban lennél magadtól, és valaki vigyázna rád, de ha nincs senki, ami a mai világban könnyen megesik, akkor nem tudunk mit tenni. sajnos a pszichológus sem pótolja a törődéshiányt.

2011. jún. 25. 08:57
 15/15 A kérdező kommentje:
nincsenek barátaim..
2011. jún. 25. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!