Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire nemnormális vagyok?...

Mennyire nemnormális vagyok? Ezmi?

Figyelt kérdés
Mindig úgygondolom figyel valaki, és sokszor azon gondolkozom el, hogy lehet nem is "élet" ez, hanem csak valami műtétem van,vagy elájultam, és ez a hosszú idő, amin eddig tulvagyok, csak hallucinácio vagy mi, és a valo életben beszélnek hozzám, és amiket mondok szavakat itt, azokat halják... és lehet hülyén hangzik, de volt mikor este mondogattam rendesen hogy szeggyenek már rendbe, ébresszenek fel valahogy..mi van velem?:|
2011. jún. 22. 20:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hűű! én is gondolok néha hasonlóra! néha attól félek hogy ezt az egészet csak álmodom és igazából kómába vagyok és egyszer csak fel fogok ébredni és elmondják hogy már 2-3 év eltelt és azóta így vagyok és ez egészet csak elképzeltem de csak ritkán gondolok erre!és normálisnak érzem magam
2011. jún. 22. 20:52
 2/15 anonim ***** válasza:
A legtöbb személyiségzavar.
2011. jún. 22. 20:52
 3/15 anonim ***** válasza:
Nálam is van ilyen egy ideje :S Akkor rossz, ha túl sokáig áll fenn ez az állapot, ha csak pár percre akkor elviselhető.
2011. jún. 22. 22:49
 4/15 anonim ***** válasza:
nincs rendes életed, ebbe belebolondultál. skizofrénia. pszichiáter, mert úgysem foglalkozik veled senki más.
2011. jún. 23. 11:53
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem skizofrénia....
2011. jún. 23. 13:35
 6/15 anonim ***** válasza:

11:53vagyok

skizofrénia: a valóságtól való eltávolodás, annak a képzelete hogy mások figyelnek, akár üldöznek (ennek az emeltfoka mikor hangokat is hallunk, pedig nem mondtak semmit), feszültség (akár dühkitörések a nyugtalnság miatt).

kezdeti fázis. vagy majd egy okos kitalál rá valami új szót. de biztos hogy nincs egészséges élete.

2011. jún. 23. 15:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Csak azért írtam, hogy nem az, mert nekem is ilyen tüneteim voltak, és jártam pszichiáternél, pszichológusnál, ez még nem skizofrénia, ne ijeszd halálra a kérdezőt. Én is a magad fajta emberek miatt rémültem halálra, akik orvosnak képzelik magukat.
2011. jún. 23. 15:26
 8/15 A kérdező kommentje:
de a skizofrénia hasonló mint a paranoia, nem?:/
2011. jún. 23. 16:23
 9/15 A kérdező kommentje:
2011. jún. 23. 16:27
 10/15 anonim ***** válasza:

Okozhatja idegkimerültség is. Szedj Bkomplex vitamint és ne gondolj egyből a legrosszabbra. Már végigjártam ezt az utat, minden betegséget bebeszéltem magamnak, mert ráismertem magamra a neten.

Ha pedig skizofrén lennél, a családod venné észre először. A paranoia valóban jellemző a skizofrénekre, de inkább kezdj el sok zöldséget, gyümölcsöt enni, és vitaminokat.

2011. jún. 23. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!