Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért történik ez velem?

Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés

állandóan ideges vagyok,a szüleim mindenért ordibálnak velem,folyton azzal csesztetnek hogy nagy segged van!! aztán mikor koplalok és lefogyok ilyen 2-3 kg-kat,akkor meg azért ordibálnak velem hogy miért vagyok ilyen hülye??! -.-

meg néha csak úgy a nagy semmiért úgy érzem,mingyárt elsírom magam ... egyszerüen semihez sincs kedvem,mégis folyton unatkozok :S

amikor meg pl bnőmmel elmegyek vásárolni,vagy vmi,akkor meg ilyen 10 perc után már annyira elfáradok meg minden ...

13L

2011. jún. 19. 00:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Pubertáskorban vagy :) Nincs semmi gond, nyugi, kevés idő és ki fogod nőni mindezt, szüleid is máshogy fognak hozzád állni stb...

2011. jún. 19. 00:17
 2/6 anonim ***** válasza:
az elsőnek igaza van + menj el szépen a háziorvosodhoz és csináltass egy teljes vérképet, mert valószínűleg a rendszertelen étkezés és a koplalás miatt van némi hiánybetegséged ;)
2011. jún. 19. 00:21
 3/6 anonim válasza:
100%
ilyen az élet, de szeretnék adni egy tanácsot, ha még nem teszed, sportolj! hosszú távon ezerszer jobb lesz a közérzeted és nem fáradsz el olyan könnyen és kikapcsolja az agyad stb stb..
2011. jún. 19. 00:49
 4/6 A kérdező kommentje:

jó csak a szüleim leseszarnak ezért ha mondom nekik h sportolni askarok vmit,pl kosarazni,rögtön elkezdik mondani hogy jaaaj én nem értek hozzá,ezért nem kosarazhatok -.-" pedig a suliba am ingyen vannak ilyen sportok..

aztán bnőm járni fog úszni ilyen hetente nyáriszünetben,és most montam múltkor anyáméknak hogy mehetek bnőmmel? erre elkezdik jaaj nem mehecc mert túl drága -.-"

szóval nem tom miért,de sztem direkt azért nem engednek sportolni vmit amit szeretek is csinálni,mert ha sportolnék akor jó alakom lenne,és akkor nenm tudnának belém kötni o.O

2011. jún. 19. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:

00.17-es vok.

Mondd azt a szüleidnek, hogy ingyen van a kosár edzés, és azért szeretnél járni oda, hogy ha most még nem is értesz hozzá, akkor egykor majd érts hozzá.

2011. jún. 21. 16:42
 6/6 A kérdező kommentje:
16:42 hát oké megpróbállom,de úgyse értenek meg,szóval sztem nem engedik majd meg :S
2011. jún. 21. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!