Miért van ennyi pánikbeteg? Mik a tünetek? Szerintetek mi okozza ezt?
A stressz okozza. A folyamatos idegeskedés, szorongás.
A szervezet sem vasból van, így jelezz, ha úgy érzi,
itt a megállj!
A mai világ csupa gonoszságról árulkodik, kemény
harcokról, megélhetésről, egymás eltaposásáról,
ezért nem is csoda, ha az ember néha-néha kiakad!
Akkor ott van a társadalmi probléma, az előítéletek.
Az sem tesz túl jót. De hát sajnos nem vagyunk megváltók!
Viszont törekedhetünk a jóra és segíteni másoknak, de
első sorban magunknak!
Elengedhetetlen: NE törődj a másikkal!
Sok esetben ez a legfőbb probléma.
Végülis igaza van a kérdezőnek, a pánikbetegség az ember fejében van.
Először én is kardiológián voltam, mert elég magas volt a vérnyomásom (200 Hgmm felett), szintén magas pulzussal (120-130), de később sikerült kideríteni, hogy valószínűleg egy autóbalesetem élményének maradványai.
A pánikbetegséget le lehet küzdeni, de azért tényleg elég rossz, amikor úgy érzed mindjárt meghalsz - pedig semmi szervi bajod nincs.
Egyébként a pánikrohamokat nagyon jól el lehet nyomni alkohollal. :)
Szerintem a létbizonytalanság és az egyre felületesebb emberi kapcsolatok miatt.
Ha az ember anyagilag biztonságban érzi magát, és tudja, hogy szeretik és tartozik valahová, akkor nem hinném hogy ilyen bajok gyötörnék.
én 21 éves vagyok. Legfőképp a sok stressz okozza, de legegyszerűbben akkor jöhet ki, ha akármilyen trauma, sokk éri az embert. Velem is ez történt. Konkrétan haláleset.
Csak épp az benne az érdekes, hogy nem akkor jön ám ki amikor az embert valamilyen sokk vagy trauma éri, hanem később, teljesen váratlanul tör rád. Amikor nem ért épp semmilyen stressz, úgymond nyugis napod volt... És ilyenkor jön elő. És azt sem tudod hogy mitől lehet. Hosszú gondolkodás és visszatekintés hozhat eredményt a lelki okaira. Érdekes egy dolog ez a tudatalatti...
amikor meghalt az egyik közeli rokonom azután éreztem hasonlókat mint amit írtok, de ez idővel elmúlt.
úgy gondolom ez a fejben dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!