Miért ingerlékeny mindenki amikor nyári kánikula van?
Akik télen is "dilisek" azok nyáron sokkal jobban csinálják.
Ez miért van?
Én szeretem a meleget, és tűröm is egy darabig. De van egy pont, amikor elszakad a cérna.
Általában munkából hazafelé, a délutáni csúcsforgalomban, amikor izzadt avgyok, büdösnek érzem magam, ragadok és sok idegen hozzám dörgölődzik a buszon, vonaton, és fulladok és szomjad vagyok és esik le a vérnyomásom és szédelgek.
Jáj, ilyenkor nagyon nyűgös és hisztis vagyok. Mondjuk idegenekkel nem szoktam bunkózni, max. türelmetlenebb vagyok a megszokottnál.
21:53-as mondta jól, nálam is ez van, ha izzadok, és folyik rólam a víz, ak pillanatok alat nagyon ideges tudok lenni, pedig am nagyon nyugodt vérmérsékletű vagyok.
Ilyenkor könnyebb felhúzni, senkivel sem akarok kapcsolatba kerülni, egydül az a célom, h vhogy lehűljek.
Természetesen másokkal én sem vagyok bunkó, de aki am is az, az a kellemsebb időben nem nyilvánul úgy meg, mikor róla is folyik a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!