Bevehetek az esti 1 frontin helyett kettöt? Mert az egytöl nem alszom el.
Majd megyek vissza a dokihoz, csak surgösen kellene most tanacs. Eredetileg 3Xfelet irt fel, de a reggelit kihagyom, mert vezetek, es eszrevettem, h attol elkalanodozik a figyelmem. Rendszeresen kellene szednem? mert az egyik orvos azt mondta, hogy neha vegyem csak be, ha ugy erzem h szukseges. a masik emg azt mondta, h rendszresen szedjem.
26/L
Akkor reszletezem egy kicsit.
En ellene vagyok a gyogyszereknek, eddig max homeopatiast vettem be, es vitaminokat szedtem. Nem dohanyzom, inni neha iszom, hetvegen, ha parti van. Rendszeresen sportolok, tehat minden masnap 15 km-t lenyomok görkorival. Telen kondizok, ha kinnt hideg van. Tehat elfaradok. Reggel fel5kor kell kelnem, es delutan 2ig dolgozom. hazamegyek egy orara, es megyek a masik munkahelyemre, ahol estig dolgozom, 6-7ig. utana sportolok, lazitaskepp, mert az kikapcsolja az agyam. aztan tanulok kicsit, mert heti 1szer iskolaban vagyok reggeltöl estig. arra az egy napra pedig rendes fel kell keszulni. viszont rendszeresen nem tudtam elaludni ejjel 2 elött, pedig hulla faradt voltam testileg lelkileg mindenhogyan. es szomoru, es maganyos, mert senki nem var haza, es tiszta mokuskerek az eletem. zsufolt, de ugyan az törtenik minden nap. ezert mikor mar nagyon kesz voltam a nemalvastol, es nem birtam koncentralni semmire, elmentem orvoshoz es irattam a frontint. de a 0.25-os nem igazan hasznal, ezert tegnap este kettöt bevettem, na attol bealudtam es most tök jol erzem magam... szoval igen, szerintem is nagy gondokat tud aludni a kialvatlansag. tudom h valtoztatni kell az eletvitelemen, de most egyenlöre meg nem tudok, de igyekszem.. köszönöm a jotanacsokat es megyek vissza az orvoshoz.
Örülök, hogy jobban vagy! Én javasoltam, hogy vedd be. Én sem vagyok gyógyszer párti, úgy vagyok vele, hogy csak akkor ha már tényleg semmi más nem használ, de akkor viszont beveszem.
Valóban nem jó ez az életvitel, van olyan, hogy valaki annyira elfárad, hogy pont azért nem tud elaludni.
Ha vége az iskolának, vagy amikor tudod, iktass be több szabadidőt, mielőtt nem lesz nagyobb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!