Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bevehetek az esti 1 frontin...

Bevehetek az esti 1 frontin helyett kettöt? Mert az egytöl nem alszom el.

Figyelt kérdés

Majd megyek vissza a dokihoz, csak surgösen kellene most tanacs. Eredetileg 3Xfelet irt fel, de a reggelit kihagyom, mert vezetek, es eszrevettem, h attol elkalanodozik a figyelmem. Rendszeresen kellene szednem? mert az egyik orvos azt mondta, hogy neha vegyem csak be, ha ugy erzem h szukseges. a masik emg azt mondta, h rendszresen szedjem.

26/L

2011. jún. 8. 17:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Attól, hogy néhányszor többet veszel be, hogy tudj aludni, nem fogsz rászokni. Csak ha rendszeresen ezt teszed. Lehet, hogy elég pár alkalom, kialszod magad és jól leszel.
2011. jún. 8. 22:57
 12/19 A kérdező kommentje:

Akkor reszletezem egy kicsit.

En ellene vagyok a gyogyszereknek, eddig max homeopatiast vettem be, es vitaminokat szedtem. Nem dohanyzom, inni neha iszom, hetvegen, ha parti van. Rendszeresen sportolok, tehat minden masnap 15 km-t lenyomok görkorival. Telen kondizok, ha kinnt hideg van. Tehat elfaradok. Reggel fel5kor kell kelnem, es delutan 2ig dolgozom. hazamegyek egy orara, es megyek a masik munkahelyemre, ahol estig dolgozom, 6-7ig. utana sportolok, lazitaskepp, mert az kikapcsolja az agyam. aztan tanulok kicsit, mert heti 1szer iskolaban vagyok reggeltöl estig. arra az egy napra pedig rendes fel kell keszulni. viszont rendszeresen nem tudtam elaludni ejjel 2 elött, pedig hulla faradt voltam testileg lelkileg mindenhogyan. es szomoru, es maganyos, mert senki nem var haza, es tiszta mokuskerek az eletem. zsufolt, de ugyan az törtenik minden nap. ezert mikor mar nagyon kesz voltam a nemalvastol, es nem birtam koncentralni semmire, elmentem orvoshoz es irattam a frontint. de a 0.25-os nem igazan hasznal, ezert tegnap este kettöt bevettem, na attol bealudtam es most tök jol erzem magam... szoval igen, szerintem is nagy gondokat tud aludni a kialvatlansag. tudom h valtoztatni kell az eletvitelemen, de most egyenlöre meg nem tudok, de igyekszem.. köszönöm a jotanacsokat es megyek vissza az orvoshoz.

2011. jún. 9. 17:07
 13/19 A kérdező kommentje:
*bocsi, ugy ertettem "nagy gondokat tud OKOZNI a kialvatlansag".
2011. jún. 9. 17:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy jobban vagy! Én javasoltam, hogy vedd be. Én sem vagyok gyógyszer párti, úgy vagyok vele, hogy csak akkor ha már tényleg semmi más nem használ, de akkor viszont beveszem.

Valóban nem jó ez az életvitel, van olyan, hogy valaki annyira elfárad, hogy pont azért nem tud elaludni.

Ha vége az iskolának, vagy amikor tudod, iktass be több szabadidőt, mielőtt nem lesz nagyobb baj.

2011. jún. 9. 17:54
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi szepen, kedves valaszt irtal, es hasznosat is :)
2011. jún. 9. 19:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem hanyagold a frontint/xanaxot mert csak magaddal b*szol ki...nagynénjém is szedte évekig bár neki a fia meghalt(22 évesen). ő is többet szedett mint ami fel volt neki írva és ha hiszed ha nem pár év alatt odáig eljutott hogy napi 40 szem frontint evett meg. 1 mg-osból. még most tedd le amíg nem késő mert szeded egy darabig és egy idő után már nem hat semmit és automatikusan emeled és a végén azt veszed észre hogy napi egy dobozt veszel be. most én annyit bevennék tuti meghalnék tőle meg akárki aki nem szedi. nekik meg már meg se kottyan. annyit éreznek tőle mint eleinte 1 szemtől. végül nagy nehezen letette orvosi segítséggel (kórház,egy jó pár hónap).most a férje szedi. nagynénjém már teljesen letette. férje akkor nem szedte azt kíváncsiságból elkezdte mert nem tudta elképzelni hogy mi olyan jó benne. na most ő tart ott hogy napi 25 - 30 szem frontin és tudja hogy megöli magát meg hogy orvosi segítségre lenne szüksége de nem tud lépni mivel melózik és nincs bejelentve szóval kórházba nem akar menni mert akkor az albérletet nem tudná fizetni egyedül meg nem lehet letenni csak kórházban! ha meg nem veszi be a napi adagját akkor rá jön remegés meg nem tud az emberek szemébe nézni. úgy dolgozni menni sem tudna. szóval nyugodtan szedjed ők is így kezdték és folyamatosan emelték mert nem éreztek már semmit. ha így folytatod elég hamar eléred hogy napi 20 -30 szemet kelljen belőle beszedned! neki sincs sok hátra 47 éves de ha nem teszi le sürgősen(és hát nem fogja) 5 évet adok neki.8 éve szedi kb és full egészséges volt az ember de már eléggé tré állapotban van szóval 5 évnél nincs több neki hátra ha sürgősen nem teszi le....remélem elolvasod amit írtam és elgondolkozol rajta kicsit és hiába gondolod hogy most még kivagy idegileg szeded hogy jobb legyen majd pár hónap múlva úgyis leteszed. most így gondolod de úgysem fogod tudni letenni ezt most meg mondom. és mivel pár hónap után megszokja a szervezeted folyamatosan emelni kell az adagot hogy ugyan azt érezd tőle mint amikor elkezdted. ha nem is emeled akkor olyan mintha nem is szednéd de letenni nem fogod tudni mert akkor ilyen tünetek jönnek hogy elkezdesz remegni stb. elég szar lehet. 18F
2011. aug. 13. 20:31
 17/19 anonim ***** válasza:
annyit még megemlítenék hogy nagynénjém férjének nem is írják ki orvosnál sem volt hogy esetleg kellene e neki szednie. oka sem volt rá hogy elkezdje szedni mint mondtam kíváncsiságból vett be anno 1-2 szemet mert nem tudta elképzelni hogy mi olyan jó benne. na és ide jutott hogy 1mg-osból szed be napi 25-30 szem frontint. az olyan mintha te 0,25-ösből bevennél 120at...és a nagynénjém rohangál az orvosokhoz több helyre mivel egy orvos ekkora mennyiséget nem ír ki. szóval lehet szedni a xanaxot is meg a frontint is de ezekkel azért legyél tisztába hogy nehogy megbánd! 18F
2011. aug. 13. 20:53
 18/19 anonim ***** válasza:
kérdező most olvastam el az egyik kommentedet.olvasom hogy egyszerre két helyen melózol és szinte reggeltől estig. persze hogy nem tudsz aludni mivel annyira kimerülsz szellemileg illetve testileg hogy a szervezeted már nem igényli az alvást valami miatt.muszáj neked 2 helyen dolgoznod? így nem is fogsz elaludni mert annyira kimerülsz napi szinten és a gyógyszer meg kelleni fog ha nem változtatsz az életviteleden.egyik melóhelyedről lépj ki szerintem. nem minden a pénz főleg ha már az egészségedet is kockáztatod.vagy nézz a kettő helyett egyet ami jobban fizet de mégsem megy rá az egészséged(bár nem lesz könnyű protekció nélkül magyarországon!) előző voltam 18F
2011. aug. 14. 21:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Baromi régi kérdés, de kíváncsi lennék válaszolók illetve kérdező azóta miujság veletek?
2023. dec. 1. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!