Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Magne B6 segíthet? Mennyit...

Magne B6 segíthet? Mennyit kell belőle szedni egy nap?

Figyelt kérdés
Pár hónapja szorongással, enyhe depresszióval küzdök.Már voltam pszichiáternél is, járok majd beszélgetésre.Emellett gyógyszert írtak fel, amit nem szeretnék szedni.Ha nagyon rosszul érzem magam( nem tudok aludni, sokat fogytam, alig van étvágyam stb.) 0,25 Xanaxból szedek negyedet, felet esetenként.Hallottam a Magne B6 jó hatásairól szeretnék erre váltani. Most rengeteget járok el itthonról, napi 2-3 óra sport, így szeretném megoldani a problémáimat.
2011. jún. 7. 14:02
 1/4 eNerdzsy ***** válasza:

Ha orvos írta fel a Xanaxot akkor ne váltsd le MagneB6-ra.

Kérdezd meg az orvost, hogy ajánlja e kiegészítő kezelés ként?

A mozgást jó ötletnek tartom.

2011. jún. 7. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem tévedek, a felírt gyógyszer meg a Xanax nem ugyanaz, ugye? Jobban jártál volna a gyógyszerrel, mint a nyugtatóval, amire egészen kis mennyiségtől rá lehet szokni, aztán majd egyre több hat csak. Rossz választás volt. A Magne B6 nem depresszióra való, hanem B vitamin és magnéziumhiány okozta panaszok megszüntetésére. Neked meg nem ezek hiányától van depressziód.
2011. jún. 7. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha sokat fogytál és nem tudsz aludni, az elég komoly tünet. Azt nem fogja megoldani a Magne B6. Én két hónap alatt 8 kg-ot fogytam a pont jó súlyomból. Ha fogysz az komolyan veszélyezteti az egészséged. Ha nem szeded be a gyógyszereket kórházban fogsz kikötni.
2011. jún. 7. 21:28
 4/4 anonim válasza:
Ha alapos kivizsgálás után orvos írta, akkor szedjed. Ha már ennyire fizikai szinten is van, akkor csak rosszat csinálsz magadnak, ha nem. Az eljárás meg a sport nagyon jó, de ilyenkor már nem elég. Azért ne is vidd túlzásba. Vitamint meg amúgy is szedhetsz, ártani nem fog, de szerintem inkább valami teljes körűt, ne Magne B6-ot.
2011. jún. 8. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!