Mit jelensen ez, hogy nem tudom hogy ki is vagyok valójában?
Szerintem abból fakadhat ez a dolog hogy nagyon meg akarsz felelni mindenkinek. Meg sokat nézted talán a tévét..
Mindenesetre ha így gondolod akkor sincs veszve semmi esetleg lehet belőled még egy jó színész vagy minimum egy szinkronhang. :) Énnekem is van elég sok mozis beszólásom ,de ez annak tudható be hogy én is sokat filmezek és egy idő után beleélem magam a hangulatba. Ilyen az emberi természet. Majmok vagyunk mind és másoljuk egymást meg a jó dolgokat.
"ha sokan vagyunk egyből szerepet kell játszanom,mert nem találom magamat,mindig valaki más vagyok."
Mindenki játszik szerepeket. Senki sem ugyanúgy viselkedik a barátnőjével, mint a főnöke előtt, a haverokkal, mint a bíróságon, vagy családi körben, mint az iskolában.
"Szóval nem tudom hogy ki vagyok."
Akkor nézd végig az utóbbi napodat, hetedet vagy évedet. Amikor megsértettek, hogyan reagáltál? Amikor munkahelyi kudarc ért, hogyan reagáltál? Amikor siker ért, hogy reagáltál? Amikor dönteni kellett, mennyi idő alatt, milyen módszerrel, mit döntöttél? Milyen módszerek, milyen ütem jellemzi a munkádat? Hogyan osztod be az idődet? Ezekre és más hasonló kérdésekre adott válasz vagy te.
"De minden egyes mozdulatom valaki másé,a nap minden percében."
A mozdulataid az te vagy. Amit csinálsz, az vagy te. Minden más puszta vélekedés.
Amúgy értem, miről beszélsz, csak egyszerűen egy félreértésről, álproblémáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!