Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok ennyire agresszív?

Miért vagyok ennyire agresszív?

Figyelt kérdés
20 éves férfi vagyok, laza stílusú,családszerető, arra lennék kíváncsi hogy miért húzom fel magamat túlságosan olyasmin mind például hogy nem találom a napszemüvegemet vagy a sapkámat, már mások is kérdezték hogy miért csinálok ilyen nagy ügyet az ilyen apróságokból.
2011. jún. 2. 23:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
vizsgáld meg magad,van-e olyan dolog,amit túlzásba viszel,vagy elfolytasz.Pl.udvariasságból,megfelelési vágyból nem mersz nemet mondani másoknak,emiatt türelmetlenné válsz,mert nem tudod magad egészséges módon érvényesíteni.
2011. jún. 3. 09:18
 12/12 anonim ***** válasza:

1. Nem tanultál meg uralkodni az indulataidon (meg lehet, és nem is nagyon nehéz).

2. Sok kávét iszol és/vagy keveset alszol.

3. Nem mozogsz.

4. Frusztrált, rosszkedvű emberke vagy, aki nem tudja fölényesen kezelni az apró bosszúságokat. Az első két hozzászóláson röhögnöd kellett volna, nem bosszankodnod.

2011. jún. 4. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!